Όταν εμείς τα λέγαμε! Στα χέρια του Κοντομηνά ο Alpha!

Επιτέλους! Ο Alpha γυρίζει σελίδα!
Τον Ιανουάριο το νέο πρόγραμμα, ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν, ποιοι θα στελεχώσουν το δελτίο και το ενημερωτικό τομέα του καναλιού..
Για ακόμη μια φορά το Newsport.GR επιβεβαιώνεται πλήρως από τις εξελίξεις..

Ο Alpha περνά στα χέρια του Κοντομηνά και ο σταθμός μπαίνει σε τροχιά ενημέρωσης, κάτι που είχαμε γράψει αρκετούς μήνες πρίν..
Οι πληροφορίες λένε ότι νέος παρουσιαστής του
δελτίου θα είναι ο Γιάννης Παπαγιάννης, ενώ την.....
διεύθυνση ειδήσεων θα αναλάβει ο Μάνος Κακλαμάνος, ο οποίος έχει πετύχει μέσα σε λίγους μόνο μήνες, να κάνει το Ράδιο 9, τρίτο σε ακροματικότητα ενημερωτικό σταθμό και ο Κοντομηνάς του έχει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη. Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σχολιαστές στο δελτίο, θα είναι μεταξύ άλλων, οι Δημήτρης Καζάκης, Μάνος Κακλαμάνος , Μπ. Παπαπαναγιώτου και Δήμος Βερύκιος.
Σύμφωνα με πηγές του Newsport.GR επιτελικό ρόλο στο ειδησεογραφικό σκέλος του σταθμού θα έχουν οι δημοσιογράφοι Δήμος Βερύκιος (θα έχει σημαντικό ρόλο στο κανάλι), Δ. Σταυρόπουλος, Ν.Μάνεσης, Μπ. Παπαπαναγιώτου, Γιάννης Ντάσκας, Χ. Μπότσαρης, Θ.Βγενής, Χ. Λογαρίδης, Β. Μπόνιος, Λένα Βασιλάκου, Δημήτρης Γκόλιας ,και αρκετοί ακόμη δημοσιογράφοι από το Ράδιο 9 και όχι μόνο..
Εξάλλου, όπως τονίζεται και από στενούς συνεργάτες του πολυσχιδη επιχειρηματία, ο Δημήτρης Κοντομηνάς επιθυμεί να δημιουργήσει ένα πυρήνα δημοσιογράφων που θα αξιοποιεί σε όλα τα μέσα ενημέρωσης που θα έχει στην κατοχή του.
Στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα καθοριστική θα είναι η συμμετοχή του Λάκη Λαζόπουλου, καθώς επίσης και του Τζίμη Πανούση, ενώ οι "εκπομπές-κατσαρόλες" μάλλον θα μπούν στο ντουλάπι..
Τέλος, το δελτίο του καναλιού της Κάντζας θα πάει στις 20.00, έτσι ώστε να χτυπήσει το μεγάλο κανάλι που έχει χάσει αρκετό έδαφος..

Newsport
Keywords
Τυχαία Θέματα