ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ Κ.Ο. ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, έχοντας πια δώσει τον όρκο στην Βουλή των Ελλήνων ενώπιον του ελληνικού λαού, τον όρκο που προβλέπει το Σύνταγμα.

Αγαπητέ Γενικέ Γραμματέα του κινήματος, Μιχάλη Γιαννάκη, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι και συντονιστές του νομού Ευβοίας.

Θα ήθελα να σας πω ότι είναι ιδιαίτερη τιμή και.....
χαρά και ιδιαίτερα συγκινητικό για μένα να είμαστε μαζί εδώ, γιατί γίνονται πράξη τα βήματα αυτού του Κινήματος που
ξεκίνησε όχι από εμένα ,αλλά από τους πολίτες, μέσα από το διαδίκτυο.

Ξεκίνησε όταν είδαν οι πολίτες να παραδίδονται σιγά- σιγά, ένας- ένας μέσα στην ελληνική Βουλή, στις δυνάμεις του μνημονίου και των τραπεζών.

Ξεκίνησε από πολίτες που είδαν να διπλασιάζονται, να δεκαπλασιάζονται δίπλα τους οι άνεργοι, να φεύγουν νέα παιδιά για μετανάστες στο εξωτερικό, όταν έβλεπαν γύρω τους επιχειρήσεις να κλείνουν, δουλειές να τελειώνουν, χωράφια να εγκαταλείπονται, όταν έβλεπαν η Ελλάδα να περνά στα χέρια των τραπεζιτών.

Ήταν τότε που αποφασίσαμε όλοι μαζί από κοινού, μέσα από το διαδίκτυο πρώτα, να πούμε ότι όχι, δεν θα παραδώσουμε την Ελλάδα. Θα αντισταθούμε στην παράδοση της Ελλάδας.

Υπάρχουν και δυνάμεις σε αυτόν εδώ τον τόπο που δεν παίρνουν εντολές ούτε από τραπεζίτες, ούτε από εκδότες, ούτε από επιχειρηματίες αλλά παίρνουν εντολές από την ελληνικό λαό, παίρνουν εντολές από τα μάτια των παιδιών τους. Και αυτοί είμαστε οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ που σήμερα πλέον είμαστε μια Κοινοβουλευτική Ομάδα 34 βουλευτών.

Λέω 34, διότι μαζί μας είναι και ο βουλευτής Έβρου ο κ. Ουζουνίδης, ο οποίος εξελέγη, αλλά κράτησα την έδρα στον Έβρο για αυτή την μια ημέρα προ των εκλογών προκειμένου να στείλουμε κι ένα μήνυμα:

Ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν είμαστε ένα κίνημα που ενδιαφερόμαστε για το αθηνοκεντρικό κράτος, είμαστε ένα κίνημα που ενδιαφερόμαστε για όλη την Ελλάδα, για όλους τους Έλληνες.
Ενδιαφερόμαστε για την μητροπολιτική Ελλάδα αλλά και για τους ομογενείς, τους ομογενείς στην Αυστραλία, στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη.

Σήμερα δώσαμε όρκο, να φυλάττουμε πίστη στην πατρίδα ,πίστη στο Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους, στους νόμους του ελληνικού κράτους.

Αλλά για να υπάρχει ελληνικό κράτος απαιτείται πρώτα από όλα να υπάρχει εθνική κυριαρχία και εδαφική ακεραιότητα του κράτους.

Για να υπάρχει εθνική κυριαρχία και εδαφική ακεραιότητα θα πρέπει το ελληνικό κράτος, η πατρίδα μας η Ελλάδα να διοικείται από μια ελληνική κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που θα εκλεγεί από τον ελληνικό λαό, που θα έχει λαϊκή εντολή.

Η λαϊκή εντολή είναι το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή για την προάσπιση της Δημοκρατίας. Το λέω αυτό διότι ουσιαστικά το διακύβευμα αυτών των εκλογών είναι ένα:

Θα κρατήσουμε την πατρίδα μας, την εθνική κυριαρχία, την εδαφική ακεραιότητα και τη λαϊκή εντολή όπως την περιγράφει το Σύνταγμα στο οποίο σήμερα ορκιστήκαμε όλοι. Θα διαφυλάσσεται από τον ελληνικό λαό. Θα διαφυλάσσεται μέχρι και από το ακροτε
Keywords
Τυχαία Θέματα