μια τραγική παιδική χαρά…..

Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών τρέχουν με ασύλληπτη ταχύτητα που θέλοντας να τα σχολιάσω δεν τα προλαβαίνω.

Η Ελλάδα μετά τις εκλογέςτης 6ης Μαΐου, μετατράπηκε σε παιδική χαρά.

Πάντα βέβαια είχαμε μια τάση για παιχνίδια και κυρίως πολιτικά, όταν όμως υπήρχαν περιθώρια, αλλά η συγκυρία τώρα των περιστάσεων δεν....
αφήνει χώρο για άλλα παιχνίδια.

Τα πολιτικά κόμματα αντί να δεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία και να πέσουν με τα μούτρα
στη δουλειά για ανοικοδόμηση της χώρας μετά τον τυφώνα ΓΑΠ, (αλήθεια αυτός που βρίσκεται;)τα μεγάλα παραδοσιακά κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που δε μπόρεσαν να καταλάβουν και να καταπιούν την ήττα τους επιδοθήκανε και πάλι σε απαράδεκτα πολιτικά παιχνίδια.

Ξεκινήσανε με την γνωστή “πινακωτή πινακωτή από τ’ άλλο μου τ’ αφτί” περάσανε στην “κολοκυθιά” μετά στο “μουτζούρη”και καταλήξανε στο “σπασμένο τηλέφωνο”.

Μένουμε, φεύγουμε, μας διώχνουνε από το ευρώ, καταστρεφόμαστε, τελικά τι γίνεται;

Ο Ζαν Κλωντ Γιουνκέρ του Euro group είπε πως αυτά που ακούγονται για έξοδο της Ελλάδας από το Euro group είναι σκέτη προπαγάνδα.

Αφού τελείωσαν τα παιχνιδάκια τους γύρω από την πίτα και ο ένας έριξε με την ανάλογη προπαγάνδα τα λάθη στον άλλο,κατέληξαν σε υπηρεσιακή κυβέρνηση.

Σε ένα προδομένο, γεμάτο ανησυχίες και πικραμένο λαό από τις ενέργειες των πολιτικών, επέλεξαν να αναλάβει υπηρεσιακός πρωθυπουργός ο κ. Πικραμένος.

Οι πολιτικοί μας φαίνεται πως πήραν χαμπάρι το πως νοιώθει ο ελληνικός λαός και διάλεξαν το κατάλληλο όνομα για να οδηγήσει τη χώρα έως τις νέες εκλογές.

Το άλλο όνομα που προτάθηκε για υπηρεσιακός πρωθυπουργός του κ. Καπετάνιου

απερρίφθη, γιατί αυτό μας έλειπε με τόσους καπεταναίους που υπάρχουν στην πολιτική σκηνή να δεχόντουσαν και άλλο ένα.

Παρακολουθώντας μερικά βράδια στην τηλεόραση την εκπομπή του κ. Τράγκα τον βλέπω να έχει ξεφύγει από τα όρια της αξιοπρεπείας να υβρίζει χυδαία αρχηγούς κρατών και να επιδίδεται σε ένα αδικαιολόγητα εμπαθή αγώνα μειώσεως και εξευτελισμού του κόμματος των Ανεξάρτητων Πολιτών, επιμένοντας να λύσει αυτός το μυστήριο του εγγράφου που υποτίθεται πως έδωσε ο Καμμένος στον Παπούλια.

Δυστυχώς το ντουέτο Τράγκας- Παπαδόπουλος χάσανε το μέτρο.

Εδώ η χώρα κινδυνεύει και τα παιδία παίζει!

Το πως βρέθηκε ένα έγγραφο στα χέρια του προέδρου της δημοκρατίας, το έδωσα, σούδωσα, μούδωσες, δεν έδωσα, έδωσες μπορεί και να έδωσε, αλλά δεν αποδεικνύεται πως έδωσε, δε με ενδιαφέρει εμένα σαν πολίτη. Σκασίλα μου.

Σημασία έχει αν το κείμενο έχει κάτι το επιλήψιμο.

Έ δε μας παρατάτε λέω γω και αρκετά μας τα ζαλίσατε … τα μυαλά εννοώ και μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό.

Καθώς φαίνεται γρήγορα θα έχουμε πάλι απίθανες κολοτούμπες, θα έχουμε πολιτικούς γάμους και απ’ ότι ακούω ράβουνε το νυφικό και ετοιμάζουνε τις μπουμπουνιέρες. Άντε καλά στέφανα και στα δικά σας οι λεύτεροι.

Αγάντα συνέλληνες μ
Keywords
Τυχαία Θέματα