Οικιακές βοηθοί για όλες τις ...προεκλογικές δουλειές!!!

Οι υποψήφιοι βουλευτές δίνουν την ύστατη μάχη προκειμένου να καταφέρουν να εκλεγούν στη νέα Βουλή έχοντας «συμμάχους» στους οποίους δεν πηγαίνει το μυαλό μας.
Πρόκειται για οικιακές βοηθούς, τις οποίες νοικιάζουν για την εκλογική μάχη και προσφέρουν κάθε είδους προεκλογική υπηρεσία.

Μιλώντας στο ....
BriefingNews ο Παναγιώτης Άνταμς, ιδιοκτήτης γραφείου οικιακού προσωπικού υψηλών απαιτήσεων λέει, πως πρόκειται για γυναίκες ηλικίας
25-45 ετών, που κατά κύριο λόγο προέρχονται από χώρες όπως η Ρωσία, η Ουκρανία, η Γεωργία κ.α.

Είναι υψηλού μορφωτικού επιπέδου και τους συνδράμουν τους με κάθε τρόπο. Εργάζονται στα εκλογικά κέντρα των υποψηφίων, στα σπίτια τους αλλά και στις περιοδείες.

Είναι υπεύθυνες για την ενδυμασία των υποψηφίων, έχουν γενικότερα την επίβλεψη της εμφάνισής τους, την προετοιμασία ενός δείπνου προς τους εκλογείς αλλά «επιστρατεύονται» και για τη διακίνηση ψηφοδελτίων.

Τις υπηρεσίες των γυναικών αυτών, σημειώνει ο κ. Άνταμς, ζητούν πολιτικοί από όλα τα κόμματα, πλην του ΚΚΕ.

Στις περισσότερες περιπτώσεις εργάζονται μόνο για το διάστημα της προεκλογικής περιόδου στα σπίτια των υποψηφίων στα βόρεια προάστια.

Τα ...απρόοπτα!!

Ο κ. Άνταμς μας διηγήθηκε και δύο «νόστιμα» περιστατικά, που αποδεικνύουν πόσο πολύτιμες είναι.

Εξοργισμένος ψηφοφόρος επισκέφθηκε εκλογικό κέντρο υποψηφίου μεγάλου κόμματος στη Β’ Αθηνών και του πέταξε ένα κύπελλο με καφέ, λερώνοντας το κοστούμι του. Άμεσα η οικιακή βοηθός ανέλαβε την κατάσταση, τρέχοντας να φέρει στον υποψήφιο άλλο καθαρό κοστούμι, προκειμένου να εμφανιστεί αψεγάδιαστος στους ψηφοφόρους του.

Υποψήφιος μεγάλου κόμματος στην Α’ Αθηνών σε αυτήν την περίπτωση ζήτησε τις υπηρεσίες τριών οικονόμων.

Οι κοπέλες όμως ήταν ιδιαίτερα όμορφες, γεγονός που «γέννησε» στον υποψήφιο την ιδέα να χρησιμοποιήσει τα ομολογουμένως εντυπωσιακά πρόσωπά τους και στα προεκλογικά του φυλλάδια.

Η ιδέα αυτή όμως προκάλεσε τη ζήλεια της συζύγου του υποψηφίου, η οποία παραπονέθηκε για την εμφάνιση των κοριτσιών στα φυλλάδια. Ο σύζυγος εξήγησε ότι απλώς ήθελε να προσελκύσει τη νεολαία με τα πρόσωπα των οικιακών βοηθών και η παρεξήγηση…λύθηκε.

Οικιακές βοηθοί, λοιπόν, για όλες τις… εκλογικές δουλειές!!
http://www.briefingnews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα