Ο Καρατζαφέρης, η διαπλοκή και το σπίτι στο Λονδίνο

Ενώπιον των νέων προκλήσεων για την χώρα και των νέων ψηφοφοριών για τη ΝΔ νομίζω ότι πρέπει να βάλω έναν υψηλότερο στόχο από την Σκάρλετ: Ούμα Θέρμαν και τα μυαλά στα κάγκελα

Με αφορμή την επίσκεψη της τρόικα στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης
απέστειλε επιστολή προς τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο με την......
οποία ζητάει σύγκληση του Συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών. Το μόνο αξιοσημείωτο στοιχείο στην επιστολή αυτή είναι ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης ζητάει την παρουσία στο Συμβούλιο και του αντιπροέδρου και υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου.

Διπλό χτύπημα Καρατζαφέρη. Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, δραματοποιεί τις ……
περιστάσεις, δίνει την εικόνα του βαθύτατα προβληματισμένου πολιτικού παράγοντα και κυβερνητικού «μετόχου». Αν δεν γίνει η σύσκεψη, θα έχει να λέει για τους άλλους που δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, δεν ομονόησαν, δεν τον άκουσαν, δεν σκέπτονται τη χώρα, δεν βλέπουν τους κινδύνους, δεν, δεν, δεν… Αν γίνει η σύσκεψη θα κάνει το κομμάτι του, αφού θα λάβει χώρα κατόπιν πρωτοβουλίας του.

Επιπλέον δεν μένουν σε κανέναν πια αμφιβολίες για τον ποιόν θέλουν τα αφεντικά για διάδοχο του ΓΑΠ

Στο μεταξύ, καλά κρατεί η κόντρα του ΓΑΠ με το Βήμα το οποίο διαμαρτύρεται ότι υπέστη βλάβη που τον στήριζε τόσα χρόνια μαζί με τον μπαμπά του, την μαμά του και την υπόλοιπη οικογένεια: « … Δεν αναγνωρίζει τα λάθη του, δεν αποδέχεται τα όσα ζημιογόνα επέλεξε για τη χώρα και αποδίδει σε μας δήθεν υπονόμευση, όταν είναι σε όλους γνωστό, ότι ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη, στήριξε, επί ζημία του, την κυβέρνησή του και προσωπικά τον ίδιο, με μόνο γνώμονα τις παραδόσεις και τους ιστορικούς δεσμούς των εφημερίδων του Οργανισμού με την δημοκρατική παράταξη», γράφει.

Για να μην σας λένε ότι η επιστροφή στην δραχμή θα μας κάνει κακό. Στην φωτογραφία παράδειγμα οικιακής οικονομίας που θα αναπτύξουμε

Κατόπιν τούτου μπορούμε όλοι μαζί να αναφωνήσουμε ανακουφισμένοι: Πρόκειται περί κραυγαλέου ψεύδους και καταφανούς συκοφαντίας των αντιπάλων του η φήμη ότι το Βήμα είναι διαπλεκόμενο και στήριξε τον σοσιαλισμό για τον λογαριασμό του στην τράπεζα. Ζημία υπέστη από την προσήλωσή του στην παράδοση και τους ιστορικούς δεσμούς. Ενώ αν επικρατούσε η λογιστική …λογική ούτε η κυκλοφορία του θα έπεφτε ούτε ανάγκη δανείων θα είχε.

Σε άλλη σελίδα, για παράδειγμα, ο ”Βηματοδότης” γράφει με ζήλια (λόγω της πενίας του) για την πιο πλούσια και αριστοκρατική περιοχή στο Λονδίνο η οποία όπως μας πληροφορεί είναι κατάλληλη για πρίγκιπες και συγγενείς. Ένα διαμέρισμα στον 8ο όροφο μπορεί να κοστίζει και 10 εκατ. λίρες. Ενώ ένα διαμέρισμα στην Αναγνωστοπούλου πουλιέται σήμερα για ένα κομμάτι τυρόπιτα.

Ποιόν … πρίγκιπα και ποιόν συγγενή λέτε όμως να εννοεί; Είναι το ίδιο πρόσωπο, ή διαφορετικά;

Στο μεταξύ ελεύθερος αφέθηκε ο 37χρονος «μετρ» της απάτης που είχε εξαπατήσει 26 γεροντάκια, είχε κλέψει τις οικονομίες τριών α
Keywords
Τυχαία Θέματα