Ο...ΑΣΣΟΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ !!! (video)

Ένα πρόγραμμα για την μετανάστευση των Ελλήνων εργαζομένων, τόσο προς την Ευρωπαϊκή ένωση, όσο και προς υπερατλαντικούς προορισμούς έχει στα χέρια του ο Ε. Βενιζέλος. Το πρόγραμμα το έχει επεξεργαστεί προσωπικά ο ίδιος ο υπουργός οικονομίας και αποτελεί μία από τις σημαντικότερες παραμέτρους για την έξοδο της χώρας μας από την κρίση.

Δείτε το αντίστοιχο τηλεοπτικό τρέιλερ.

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πηγές, ο κ. Βενιζέλος
παρουσίασε εκτενώς το νέο πρόγραμμα στην επικεφαλής του Δ.Ν.Τ. κατά την τελευταία τους συνάντηση στην Ουάσιγκτον. Το σχέδιο προβλέπει την καταρχήν υπογραφή διμερών, διακρατικών συμφωνιών της χώρας μας με χώρες που δεν συμπεριλαμβάνονται στην Ε.Ε. όπως οι ΗΠΑ, η Ελβετία, ο Καναδάς και η Αυστραλία.

Στις Η.Π.Α. οι Έλληνες μετανάστες θα φτάσουν με την νέα γραμμή της Ολυμπιακής ,η οποία πρόκειται να εγκαινιαστεί τις επόμενες εβδομάδες. Η αμερικάνική κυβέρνηση, πρόκειται να τους αξιοποιήσει όλους στην βιομηχανία του θεάματος, καθώς η επιτελείς της κυβέρνησης Ομπάμα έχουν μεγάλη πίστη στα ταλέντα των Ελλήνων, τόσο στο τραγούδι όσο και στην υποκριτική.

Η περίπτωση της Ελβετίας κρίνεται αρκετά πιο δύσκολη. Οι Έλληνες που θα επιλέξουν την χώρα των Αλεών, θα πρέπει να μεταβούν εκεί με ναυλωμένα από το ελληνικό κράτος λεωφορεία του ΚΤΕΛ. Το ταξίδι πρόκειται να διαρκέσει 3 μέρες, με ενδιάμεσο σταθμό για ψώνια την πόλη του Μιλάνο. Η Ελβετική κυβέρνηση είναι πρόθυμη να προσφέρει σε όλους τους μετανάστες πέδιλα του σκι, για να μπορούν να απολαύσουν άφοβα τα χειμερινά θέρετρα του Saint Moritz και του Courchevel.

Ο Καναδάς πρόκειται να παρέχει στους συμπατριώτες μας κατοικίες στην νήσο Μπάφιν, που βρίσκεται στα βόρεια σύνορα του με την Γροιλανδία. Επειδή μάλιστα εκεί η θερμοκρασία αγγίζει πολλές φορές τον χειμώνα τους -45 βαθμούς, θα τους παρέχει δωρεάν αντιανεμικά μπουφάν με γούνινη επένδυση. Συνιστάται βέβαια προσοχή, καθώς στην περιοχή υπάρχουν αρκετές πολικές αρκούδες-επικίνδυνοι και αιμοσταγείς δολοφόνοι για κάθε κάτοικο. Το συγκεκριμένο γεγονός φαίνεται, μάλιστα, ότι έχει προκαλέσει τριβές στις σχέσεις των διαπραγματευτών της χώρας μας με τους αντίστοιχους Καναδούς.

Σε ότι αφορά την μετανάστευση στην Αυστραλία, η συμφωνία προβλέπει ότι οι Έλληνες μετανάστες θα μεταφερθούν εκεί με λίαρ τζετ, καθώς κρίνεται ότι το ταξίδι είναι ιδιαίτερα χρονοβόρο και κουραστικό. Εκεί στο αεροδρόμιο της Αδελαΐδας θα τους υποδέχονται, σε μια παραδοσιακή τελετή, Αυστραλοί ιθαγενείς ντυμένοι με την παραδοσιακή φορεσιά του 11ου αιώνα. Το Αυστραλιανό κράτος εμφανίζεται έτοιμο να παραχωρήσει στους νεοφερμένους Έλληνες και μία κατοικία 150 τ.μ. με κήπο στον οποίο θα υπάρχει και ένα καγκουρό.

Μεγάλο ερωτηματικό και σημείο διαφωνιών της ελληνικής κυβέρνησης με το Δ.Ν.Τ. αποτελεί η μετανάστευση σε χώρες της Ευρώπης.
Η Γερμανία, πάντως, εμφανίζεται έτοιμη να υποδεχτεί με τιμές τους συμπατριώτες μας. Έχει, μάλιστα, ήδη επανακυκλοφορήσει, στην ατμομηχανή της Ευρωπαϊκής
Keywords
Τυχαία Θέματα