Ο Βενιζέλος στύλωσε τα πόδια για την ΕΡΤ

Στον υπ αριθμόν «1» εχθρό των δημοσιογράφων της ΕΡΤ εξελίσσεται ο Ευ. Βενιζέλος. Ο υπουργός Οικονομικών –σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του Ραδιομέγαρου- εμφανίζεται να έχει στυλώσει τα πόδια και να επιμένει οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ να παραμείνουν σε καθεστώς δημοσίων υπαλλήλων.

Όπως λέγεται, μέλη του....
ΔΣ της ΕΡΤ
επικοινώνησαν με τον Φ. Σαχινίδη ζητώντας να υπάρξει κάποια νομοθετική ρύθμιση ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί. Το κλίμα- λένε, ήταν καλό. Επί της ουσίας όμως ο Φ. Σαχινίδης δήλωσε ότι δεν είναι αυτός αρμόδιος.
Τώρα, υπάρχουν σκέψεις να ζητήσουν συνάντηση με τον Βενιζέλο, παρά το γεγονός ότι ο υπουργός είναι αμετάπειστος. Η στάση εργασίας της Παρασκευής, δεν φαίνεται να τον συγκινεί.
Από την άλλη, οι εργαζόμενοι προκρίνουν, ως αντίδραση, να συμπεριφέρονται σαν δημόσιοι υπάλληλοι εργαζόμενοι 8 το πρωί με 2 το μεσημέρι. Αυτό είναι τρελό, αλλά στον… βλάχο, δύο φορές βλάχος- λέει η παροιμία.
Προσωπικώς δυσκολεύομαι να κατανοήσω τον Ευ. Βενιζέλο. Ευφυής είναι και λόγο να συγκρουστεί με τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ δεν έχει. Φυσικά η ΕΡΤ ήταν που έκανε το pool από το Ζάππειο εκείνη την καταραμένη βραδιά του 2007. Αλλά αυτό δεν συνιστά λόγο τιμωρίας…

ΧΡΑΝ

http://www.newpost.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα