Ο τύπος με ένα «κλικ»

Τα θέματα που κυριαρχούν σήμερα στον ημερήσιο τύπο είναι τα ακόλουθα: Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που θα κατατεθεί τον Οκτώβριο, οι απεργιακές κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών ταξί, η σύγκρουση με την κυβέρνηση και οι χειρισμοί του....
υπουργού Υποδομών.

Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: " Σε κατάσταση κίτρινης κατοχής η Ελλάδα!...".

Η εφημερίδα γράφει ότι "Εκλεισαν
και χθες αεροδρόμια, λιμάνια και εθνικές οδούς οι ταξιτζήδες. Ανεπανόρθωτη καταστροφή του Τουρισμού και όλων των φορέων του. Αφαίρεση αδειών - πινακίδων με εντολή Ραγκούση ".

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Πάμε ολοταχώς για νέα αναδιάρθρωση του δημόσιου χρέους το 2013".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "ενώ ο Σόιμπλε ομολογεί κυνικά ότι δόθηκε βοήθεια στην Ελλάδα για να μην καταρρεύσει η Ευρωζώνη... το νέο πακέτο δεν επαρκεί και τα έσοδα από τις αποκρατικοποιήσεις θα είναι πολύ λιγότερα από τα 50 δισ.ευρώ ".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Χλιδή για τον Γερμανό υπερπρωθυπουργό".

Η εφημερίδα αναφέρει ότι "διαμονή πέντε αστέρων, αυτοκίνητα, γραμματείς, φρουρά και μισθός τριπλάσιος από του Γιώργου. 14.000 ευρώ μηνιαίως με ευρωσυμβόλαιο! και επιπλέον ποσό για κάθε μέρα που θα κάνει κάτι ".

ΕΘΝΟΣ: "Προαγωγές για οπλίτες μακράς θητείας".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "18.000 ένστολοι θα εξελιχθούν μέχρι το βαθμό του υπολοχαγού. Προαναγγελία στη βουλή από τον Π.Μπεγλίτη. Δίνεται τέλος σε μια σειρά από προβλήματα και αδικίες. ".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Οι... άρρωστοι θα φακελώνουν και τις ασθένειές μας!".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "ετοιμαστείτε για την Κάρτα Υγείας (θα ενσωματωθεί κι αυτή στην Κάρτα του Πολίτη) που... ασφαλώς θα τη χρησιμοποιούμε για το καλό μας. Σημειώστε ότι στην Αμερική ήδη η κάρτα υγείας αντικαθίσταται από σύστημα που χρησιμοποιεί ως στοιχείο αναγνώρισης του ασθενή, το σχήμα που σχηματίζουν οι φλέβες της παλάμης του! ".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Όλοι έξαλλοι με τον έξαλλο φίλο του Γ.Α.Π. Ραγκούση".

Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι "καζάνι που βράζει η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ που χαρακτηρίζει τουλάχιστον ατυχείς τους χειρισμούς του υπουργού Υποδομών στο θέμα των ταξιτζήδων. Δημιουργεί Νέα Κερατέα σε όλη την Ελλάδα".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Κατέθεταν στην PROTON ενώ ήταν υπό έλεγχο! ".

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "σε μια μέρα στις 14 Ιουλίου 2011 το υπουργείο Οικονομικών υπό τον Ευ.Βενιζέλο, σε συνεννόηση με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γ.Προβόπουλο και παρά τη διαφωνία αρμόδιων στελεχών του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, πριμοδότησε με 160 εκατ.ευρώ από τα διαθέσιμα του ελληνικού Δημοσίου την Proton Bank ".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Ρίχτερ φόρων στην ακίνητη περιουσία".

Η εφημερίδα γράφει ότι "προαναγγελία για εξίσωση των αντικειμενικών αξιών με τις εμπορικές τιμές. Παγίδα επιβαρύνσεων και μέσω της νομιμοποίησης των αυθαιρέτων. Αξιοποιεί τις δηλώσεις Ε9 για τα χαράτσια... νέας γενιάς".

ΕΣΤΙΑ: "Η κοινωνί
Keywords
Τυχαία Θέματα