Ο σούπερ κοριός θα δώσει λύση και για τον Ψωμιάδη;

Μπορεί οι αξιωματικοί της Αστυνομίας να εκφράζουν τη δυσφορία τους για την εξέλιξη της υπόθεσης Ψωμιάδη και να δηλώνουν πως πλέον δεν ασχολούνται μαζί του, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ήδη πέσει στο τραπέζι ένα plan – b που έχει να κάνει με την … επιστράτευση – για μια ακόμη φορά – του σούπερ κοριού της....
Αντιτρομοκρατικής.

«Πηγή» της Κατεχάκη αναφέρει πως ήδη έχουν μπλοκαριστεί τηλέφωνα
προσώπων με τους οποίους ο “Big Mac” ενδεχομένως έρθει σε επαφή περιμένοντας να κάνει το μοιραίο λάθος. Αυτή ήταν άλλωστε και η κίνηση που την προηγούμενη φορά τον έφερε στο …πιάτο των διωκτών του.

Αν και ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τον κ. Ψωμιάδη, κ. Χρήστος Στάθης, υποστηρίζει πως ο πελάτης του προτίθεται αφού τακτοποιήσει κάποιες εκκρεμότητες να παρουσιαστεί στην εισαγγελία κανένας δεν γνωρίζει ποιες είναι οι προθέσεις του πρώην μεγαλοπαράγοντα της ΠΑΕ Καβάλας.

Το ενδεχόμενο ο «Μάκαρος» να έχει φύγει από την Ελλάδα για άγνωστο προορισμό του εξωτερικού, δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες καθώς υπάρχει απαγόρευση εξόδου από τη χώρα ενώ η φυσιογνωμία του Μάκη Ψωμιάδη είναι τόσο χαρακτηριστική που κάνει ακόμη πιο δύσκολη οποιαδήποτε μετακίνηση του.

http://www.protothema.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα