ο Κος Τίποτα..... Δυστυχώς το έργο επαναλαμβάνεται

Για το δημοσίευμα σας Ο...ΚΥΡΙΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ...ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΞΕ Ο ΤΟΠΟΣ

Αυτην την φορα πρωταγωνιστης ενας εξυπνος επιχειρηματιας απο τον Βολο που μοναδικο του μελημα και βασικη του προτεραιοτητα ειναι πως θα εξελιχθει σε αυτο που μαλλον ξερει να κανει καλα . Την ψευτογκλαμουρια . Και σε αυτην την περιπτωση υπαρχουν οι εξυπνοι και απο την αλλη πλευρα οι πανηλιθιοι . Εξυπνοι ειναι ολοι αυτοι που χρησιμοποιουνε τους πανηλιθιους σαν σκαλοπατι για την δικη
τους επαγγελματικη εξελιξη .
Και αυτην την φορα οι πανηλιθιοι βλ. πολιτικοι απεδειχθησαν κοντοφθαλμοι .Ο Κος Τιποτα τους....
μεταχειριστηκε αναλογα με τα πονηρα συμφεροντα του. Δεν αργησαμε να δουμε τα μεγαλα ονοματα των πανηλιθιων να μοστραρουνε φατσα καρτα στα σαλονια των περιοδικων του Κου Τιποτα , παρεα με τα βυζια και τους κολους . Ας κρινει ο καθε ενας μας μεχρι που μπορει να φτανει το κουραδομυαλο ολων αυτων τον πολιτικων που γινανε μοκεττα εισαγωγης για να περπαταει επανω τους με τα τσοκαρα ο Κος Τιποτα . Τοτε που θα πρεπε να παρεμβουν με κινησεις FAST TRACK οι διαφορες ΜΚΟ που προστατευουνε τα παιδια και να ζητησουνε την επιβολη του Οθωμανικου δικαιου στον Κο Τιποτα για ολα αυτα που εδειξε σε ολα τα παιδακια αυτης της χωρας . Γιατι , μην μου πειτε πως μπορειτε να προστατεψετε το κοριτσακι σας η το αγορακι σας στην ηλικια των 5 - 7 - 10 χρονων που περνωντας απο τα περιπτερα τρωγανε στο δοξα πατρι ολους τους κολους και τα βυζια απο τα περιοδικα του Κου Τιποτα . Αραγε , τον κολο και τα βυζια της κατα τα αλλα αξιολογης συζηγου του τα προσφερε στο φιλοθεαμον κοινο ?

Και τωρα ο Κος Τιποτα λενε οτι φαλιρησε ..Μηπως ολα ειναι ενα επικοινωνιακο παιχνιδι μετα εορτης και ο Κος Τιποτα , εχει βγαλει ολο του το θησαυροφυλακιο εξω απο αυτην την χωρα ? Αυτην την χωρα που την επνιξε στην κυριολεξια στην ψευτογκλαμουρια , στους κολους ,στα βυζια .Μηπως ολοι αυτοι οι πανηλιθιοι πολιτικοι που περασανε απο το σπιτη του , σταναχωριουνται που δεν θα εχουνε φιλο πια τον Κο Τιποτα ?

Η εξισωση αυτη εχει ενα αποτελεσμα . Και η μια πλευρα και η αλλη πλευρα ειναι κουτοπονηροι και πανηλιθιοι.
Κριμα σε ολους τους εργαζομενους που μαλλον δεν εχουνε μελλον στα σοκακια του Κου Τιποτα .

Αναγνωστης
Keywords
Τυχαία Θέματα