Ο κλεπταποδόχος «έδωσε» και δεύτερη σπείρα!

Η μαρτυρία του 56χρονου κοσμηματοπώλη που συνελήφθη όταν αποκαλύφθηκε ότι αγόραζε κλεμμένα χρυσαφικά από έναν 19χρονο και έναν 18χρονο οι οποίοι είχαν διαρρήξει έξη σπίτια στο Αγρίνιο, οδήγησε στην εξάρθρωση και δεύτερης σπείρας διαρρηκτών που πωλούσαν κλοπιμαία σε έναν...
συνάδελφό του!

Οι άνδρες της Ασφαλείας αξιοποίησαν τις πληροφορίες που πήραν από τον κατηγορούμενο επιχειρηματία και συνέλαβαν έναν 26χρονο και δύο
20χρονους οι οποίοι, τους τελευταίους δύο μήνες, είχαν διαρρήξει τουλάχιστον ένδεκα σπίτια και καταστήματα στο Αγρίνιο και σε χωριά του Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας με συνολική λεία αξίας άνω των 20.000 ευρώ! Στα σπίτια των τριών συλληφθέντων βρέθηκαν κλεμμένες ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές που επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Η έρευνα αποκάλυψε ότι τα χρυσαφικά που έκλεβαν οι νεαροί κακοποιοί αγόραζαν ο 56χρονος κρατούμενος κοσμηματοπώλης και ένας ακόμη συνάδελφός του ηλικίας 53 χρόνων, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων!

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου μαζί με τα τρία μέλη της σπείρας που κατηγορούνται για κλοπές κατ΄ επάγγελμα. Οι έρευνες συνεχίζονται για την πλήρη εξιχνίαση της δράσης τους.

http://dailynews24.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα