Ο Αλέκος Αλαβάνος παραιτήθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο

Παραιτήθηκε από τη θέση του περιφερειακού συμβούλου Αττικής ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής - Ελεύθερη Αττική» κ. Αλ. Αλαβάνος. Η απόφαση αυτή είχε ληφθεί στη συνέλευση της παράταξης, ώστε να υπάρξει εναλλαγή προσώπων της "Ελεύθερης Αττικής" - οι πέντε πρώτοι κατά σειρά κατάταξης- κατά τη θητεία στο περιφερειακό συμβούλιο. Έτσι, είχε συμφωνηθεί ο κ. Αλαβάνος να παραμείνει ως την 1η Ιουνίου. Τη θέση του για το αμέσως επόμενο διάστημα λαμβάνει ο....
κ. Χρ. Καπάταης , λογιστής
το επάγγελμα, πρώην υποψήφιος βουλευτή Α' Αθήνας του ΠΑΣΟΚ και νυν μέλος του Συντονιστικού του Μετώπου Αλληλεγγύης και Ανατροπής.

Όπως είπε ο κ. Αλαβάνος ανακοινώνοντας την παραίτησή του κατά τη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου, η απόφαση εναλλαγής προσώπων από την παράταξή του είναι και μια απάντηση σε όσους απαξιώνουν το πολιτικό σύστημα.

Στη συνεδρίαση του περιφερειακού σμβουλίου έγιναν παρεμβάσεις από εκπροσώπους άλλων παρατάξεων, καλώντας τον να μην παραιτηθεί για να μην αποδυναμωθεί το συμβούλιο. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Ιω. Σγουρός κάλεσε τον κ. Αλαβάνο να ανακαλέσει την απόφασή του, σημειώνonτας τα εξής: «Είναι τιμή για το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής οι επικεφαλής των 10 παρατάξεων που το αποτελούν και που πήραν νωπή λαϊκή εντολή, να παραμένουν μέχρι το τέλος. Η εκτίμησή μου είναι γνωστή, την έχω πει δημόσια. Όμως, αν πραγματικά θέλουμε να βοηθήσουμε με σταθερά βήματα, χρειαζόμαστε όλες τις φωνές, είτε συμφωνούν είτε διαφωνούν. Αυτό είναι, άλλωστε, το μεγαλείο της δημοκρατίας και του διαλόγου».

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Μάρτιο είχε παραιτηθεί από τη θέση του περιφερειακού συμβούλου Αττικής ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Αττική Συνεργασία - ΌΧΙ στο Μνημόνιο» κ. Αλ. Μητρόπουλος.

http://www.e-aftodioikisi.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα