Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΣΤΗ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Εδώ και 80 ημέρες, οι εργαζόμενοι στην «Ελληνική Χαλυβουργία» απεργούν υπερασπίζοντας το δικαίωμά τους στην εργασία ενάντια στην εργοδοσία του συγκεκριμένου εργοστασίου. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Υπαλλήλων του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στον αγώνα των εργαζόμενων του Σωματείου της Χαλυβουργίας Ασπροπύργου και δηλώνει την αλληλεγγύη του .....
στα δίκαια αιτήματά τους για το δικαίωμα στην αξιοπρεπή εργασία και για την διασφάλιση των θέσεων τους χωρίς μείωση των μισθών με τροποποίηση των συμβάσεων εργασίας.
Η απεργία
στην «Ελληνική Χαλυβουργία» πραγματοποιείται σε μια χρονική περίοδο κατά την οποία οι μισθολογικές περικοπές και οι απολύσεις αποτελούν πλέον πραγματικότητα για όλους τους εργαζόμενους, είτε δουλεύουμε στο Δημόσιο, είτε στον Ιδιωτικό Τομέα. Οφείλουμε όλοι να συμπαρασταθούμε στο δίκαιο αγώνα των εργαζόμενων στην «Ελληνικη Χαλυβουργία» για εργασία και αξιοπρέπεια.

Με φτηνή δικαιολογία την κρίση και φόβητρο τη «χρεοκοπία», κυβέρνηση, εργοδοσία και τρόικα επιδιώκουν να σαρώσουν κάθε εργατική κατάκτηση και δικαίωμα. Την κρίση όμως δεν τη δημιουργήσαμε εμείς οι εργαζόμενοι και δεν θα την πληρώσουμε. Πραγματική χρεοκοπία, είναι το αύριο που μας περιμένει από τις πολιτικές που εφαρμόζονται για την υποτιθέμενη σωτηρία μας.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΣΤΗ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

thoureios.blogspot.com
Keywords
Τυχαία Θέματα