Ντόρα: Ταφόπλακα για Ν.Δ. και ΠΑ.ΣΟ.Κ. η τροπολογία που ψήφισαν

Ταφόπλακα για το κομματικό σύστημα όπως το ξέραμε χαρακτήρισε η Ντόρα Μπακογιάννη την υπερψήφιση της τροπολογίας που αφορά στη ρύθμιση των χρεών των κομμάτων και την εκ νέου δανειοδότησή τους με 30 εκ ευρώ.
«Θα κάνουμε ασφαλιστικά μέτρα. Έχουν ποινικές ευθύνες ο πρόεδρος της Αγροτικής Τράπεζας και των άλλων τραπεζών
για κακούργημα», ξεκαθάρισε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας δικαιώνοντας τους πολίτες εκείνους που....
μιλούν για δικομματικό σύστημα που κοιτάζει μόνο τα του οίκου του.

«Νιώθω ότι είναι οι τελευταίες ημέρες της Πομπηίας» συνέχισε εξοργισμένη αναφέροντας πως δεν μπορεί η Βουλή να ψηφίζει για να πάρουν τα κόμματα 30 εκ ευρώ όταν το κράτος χρωστάει σε ιδιώτες και εταιρείες που αναγκάζονται να κάνουν και απολύσεις, όταν το κράτος κόβει μισθούς και συντάξεις και δεν ρυθμίζει τα δάνεια του κόσμου αλλά μόνο τα κομματικά δάνεια.

Με σκληρή γλώσσα η κα Μπακογιάννη επιτέθηκε και στο ΚΚΕ με αφορμή την απεργία της ΠΝΟ.

«Τις κόκκινες σημαίες μπροστά στα πλοία θα τις βρουν μπροστά τους», διεμήνυσε καταλογίζοντας ευθύνες και στο ΚΚΕ για την καταστροφή της οικονομίας.

Σε ότι αφορά το δικό της κόμμα, εκτίμησε ότι σίγουρα θα μπει στη Βουλή καθώς είναι, όπως υπογράμμισε, ο τρίτος ευρωπαϊκός δρόμος ενώ ευχήθηκε η εκλογές να γίνουν στις 6 Μαίου.

«Ελπίζω ότι θα έχουμε εκλογές την 6η Μαίου γιατί η σημερινή εικόνα της Βουλής έδειξε ότι δεν αντέχει άλλο ούτε μία ημέρα παραπάνω», δήλωσε η κα Μπακογιάννη.

http://briefingnews.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα