Ντόρα: Ο Σαμαράς με διέγραψε για την 1η και συνυπογράφει την 6η δόση

«Αν ο Αντώνης Σαμαράς δεν συμφωνεί με αυτή την πολιτική τότε έχει υποχρέωση να βγει ανοικτά στον ελληνικό λαό και να πει δεν συμφωνώ», είπε νωρίτερα σήμερα σε συνέντευξή της στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ η Ντόρα Μπακογιάννη αφήνοντας σαφέστατες αιχμές για τη στάση του προέδρου της Ν.Δ. στο θέμα των έγγραφων δεσμεύσεων, τις οποίες ζητούν οι...
Βρυξέλλες
ως προϋπόθεση για την εκταμίευση της 6ης δόσης.
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας μίλησε για κρίση στρατηγικής και ταυτότητας στη Ν.Δ. επισημαίνοντας, πως ο ελληνικός λαός δικαιούται να ξέρει ποιες είναι οι στρατηγικές και η πολιτική που θα εφαρμοστεί.

«Εάν έχει δεσμευτεί και αν το έχεις ξεκαθαρίσει δεν έχεις κανένα πρόβλημα να το υπογράψεις. Αν πάλι διαφωνείς με αυτό, καλά κάνεις και δεν το υπογράφεις», συνέχισε και υποστήριξε ότι ο κ. Σαμαράς ακολουθούσε μια λανθασμένη πολιτική τα δύο αυτά χρόνια και αυτός είναι ο λόγος της διαγραφής της.

«Υπάρχει το οξύμωρο ότι με διέγραψε για την πρώτη δόση και συνυπογράφει την έκτη», συνέχισε ενώ με σκληρή γλώσσα αποδοκίμασε και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. επειδή άρχισε και επισήμως, όπως είπε, η μάχη διαδοχής.

«Τα δύο μεγάλα κόμματα δεν μάθανε τίποτα από την κρίση. Εξακολουθούν και λειτουργούν, όπως λειτουργούσαμε όλοι πριν από την κρίση», συμπλήρωσε και με έμφαση υπενθύμισε, ότι η Δημοκρατική Συμμαχία υποστηρίζει με καθαρές κουβέντες τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας και δεν τον βάζει στη ζυγαριά και στην διαπραγμάτευση.

Με αφορμή δε τη συμπλήρωση ενός έτους από την ίδρυση του κόμματός της η Ντόρα Μπακογιάννη ανέφερε ότι η ΔΗ.ΣΥ. έχει 183 οργανώσεις και 17.000 ενεργά μέλη. Επίσης σε ερώτηση αν η Δημοκρατική Συμμαχία είναι ανοικτή σε «συμπαίκτες» απάντησε θετικά.

«Ναι, η Δημοκρατική Συμμαχία από την ημέρα της ίδρυσής της είπε ότι ο στόχος της είναι να είναι καταλύτης, μια κεντρομόλος πολιτική δύναμη, καταλύτης για τις εξελίξεις. Το ζητούμενο σήμερα είναι να ενώσουμε τις δυνάμεις σε ένα μέτωπο κοινής λογικής», είπε συγκεκριμένα.

http://briefingnews.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα