Ντιντάκ "τέλος" στο λιμάνι, Τζαβέλας άλλοι στο προσκήνιο

Όδανεισμός του Ντιντάκ από την Μίλαν στην Εσπανιόλ ολοκληρώθηκε και πλέον τα πράγματα στον Ολυμπιακό για το αριστερό μπακ αλλάζουν. Ο 21χρονος μπακ της Μίλαν επιθυμεί να αγωνιστεί σε ένα πρωτάθλημα με μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα από το ελληνικό, αφού θεωρεί πως έτσι θα ανοίξει ευκολότερα για τον ίδιο η "πόρτα" της Εθνικής Ισπανίας.

"Το περιβάλλον στο οποίο αγωνίζεσαι είναι πολύ σημαντικό, ενώ μεγάλο ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι το ισπανικό πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό από τα....
άλλα στα οποία θα μπορούσα να αγωνιστώ. Επιστρέφω στην Εσπανιόλ με ικανοποίηση και ανυπομονώ να δείξω την αξία μου. Στόχος μου είναι να κάνω μία καλή σεζόν και κάποια μέρα να πετύχω στη Μίλαν" δήλωσε ο Ντιντάκ στην εφημερίδα Sport.

"Έτοιμος ο Τζαβέλλας"

Η παραπάνω είδηση αλλάζει άρδην τα πράγματα αναφορικά με το ποιος θα αποκτηθεί από τον Ολύμπιακό για να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας.

Πρώτος υποψήφιος πλέον, σύμφωνα με την εφημερίδα "πρωταθλητής" είναι ο Γιώργος Τζαβέλας. Η περίπτωση του Έλληνα μπακ της Άιντρχτ Φρανκφούρτης απασχολεί καιρό τους "ερυθρόλευκους" οι οποίοι είχαν θέσει ως πρώτο στόχο τους τον Ντιντάκ.

Αντικειμενική δυσκολία; Τα χρήματα που ζητούν οι Γερμναοί για να τον παραχωρήσουν. Στο Πειραιά λένε πως το 1,5 εκαοτμμύριο είναι μεγάλο ποσό, ενώ διαφορά 200.000 ευρώ υπάρχει και με τον παίκτη που φέρεται να έχει πρόταση και από την Σάλκε.

Ινσούα και Αουρέλιο στο μυαλό του Μαθία

Από εκεί και πέρα η υπαρξη του Μαθία στην Λίβερπουλ τα περασμένα χρόνια έχει φυσικά αντίκτυπο και στις κινήσεις του Ολυμπιακού, με τα σενάρια να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον προς τους Αουρέλιο και Ινσούα. Αμφότερες οι περιπτώσεις είναι "περίεργες" αφού ο μκεν Αουρέλιο είναι 32 ετών και φέτος αγωνίστηκε σε μόλις 14 ματς, ενώ ο Ινσού αγωνίστηκε ως δανεικός στην Γαλατά και είχε κάκιστη σεζόν.

http://www.balla.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα