«Νέα Πολιτεία ή Νέα Μεταπολίτευση;» στην Αίγινα

Με πολύ μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε στην Αίγινα την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, η εκδήλωση που διοργάνωσε η εφημερίδα «Η Νέα Φωνή της Αίγινας» του Νίκου Αλεξίου, με θέμα «Νέα Μεταπολίτευση ή Νέα Πολιτεία;» και ομιλητές τον Μάκη Βορίδη, γραμματέα της Κ.Ο. του ΛΑ.Ο.Σ., και τον Χρήστο Χαρίτο, πολιτευτή του ΛΑ.Ο.Σ. στην Α’ Πειραιώς & Νήσων.

Ο Χρήστος Χαρίτος στην ....
ομιλία του ανέλυσε όλες τις παθογένειες της Μεταπολιτεύσεως,
από την ιδεολογική επικυριαρχία της Αριστεράς έως την διάλυση της Παιδείας και της ανεξέλεγκτης λαθρομεταναστεύσεως. «Δεν είναι τυχαίο, ότι ακούς τούς πρωθυπουργούς μας να μιλούν για ώρες, χωρίς να ακούσεις στις ομιλίες τους την λέξη «έθνος». Η λύση βρίσκεται στην καταψήφιση των κομμάτων του κατεστημένου και στην ουσιαστική ανανέωση του πολιτικού προσωπικού, προκειμένου να ανακτήσουμε την εθνική μας κυριαρχία και να διασφαλίσουμε την κοινωνική αλληλεγγύη. Σε αυτό τον αγώνα πρωτοστατεί ο Γ. Καρατζαφέρης και ο ΛΑ.Ο.Σ.» κατέληξε ο κ. Χαρίτος.

Ο Μάκης Βορίδης με την σειρά του ανέλυσε διεξοδικώς την οικονομική κατάσταση της Ελλάδος, τα τραγικά λάθη του ΠΑΣΟΚ στην αντιμετώπιση της κρίσεως, καθώς ο κ. Βορίδης είπε ότι «τα 2/3 των μέτρων έπρεπε να αφορούν την μείωση των δημοσίων δαπανών και το 1/3 την αύξηση των εσόδων. Κάτι που δεν έκανε το ΠΑΣΟΚ, το οποίο αφαιμάσσει τον ιδιωτικό τομέα και τον συνεπή Έλληνα φορολογούμενο, προκειμένου να σώσει τον κομματικό του στρατό στο Δημόσιο». Ο κ. Βορίδης κατέληξε λέγοντας ότι πιστεύει στις ανεξάντλητες δυνάμεις του Ελληνισμού, αρκεί και οι Έλληνες να κάνουν την δική τους ρήξη και ανατροπή, στηρίζοντας τον αγώνα του Γ. Καρατζαφέρη και του ΛΑ.Ο.Σ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Αίγινας Σάκης Σακκιώτης, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό, λέγοντας ότι ο Δήμος Αίγινας βρίσκει πάντοτε ανταπόκριση στα προβλήματα του νησιού από τον ΛΑ.Ο.Σ., εξήρε την προσωπικότητα του Μάκη Βορίδη («έχει μεγάλη πολιτική διεισδυτικότητα στην Ελληνική κοινωνία») και συμφώνησε με την τοποθέτηση του Χρήστου Χαρίτου, ότι πρέπει να δούμε ξανά θετικά την αξία του έθνους στην ζωή μας.

Παρόντες ήταν επίσης οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Οικονόμου και Δημήτρης Καλαφάτης, ο κοινοτικός σύμβουλος Σταύρος Σακκιώτης, τα στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Μιχαλαριάς και Σπύρος Χατζηπέρης, οι δημοσιογράφοι Ελένη Κυπραίου, Γιώργος Θεοδωράκης και Μαρία Κουφογιαννάκη.

Ελληνικές Γραμμές Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα