Ν.Δ.: Κατηγορηματικό «όχι» σε νέα μέτρα

Στην αποτροπή της λήψης νέων επώδυνων μέτρων εστιάζει την αντιπολιτευτική της τακτική η ΝΔ ενώ ο Αντώνης Σαμαράς ανεβάζει τους τόνους της αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ δίνει πλέον όλο το βάρος της πίεσης που ασκεί προς την κυβέρνηση στην ανάγκη αλλαγής πολιτικής και ενίσχυσης της ρευστότητας στην αγορά. Στόχος, όπως λένε οι επιτελείς του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είναι να αποφευχθεί ένα νέο πακέτο μέτρων που θα επιβαρύνει μεσαία και χαμηλά εισοδήματα και ταυτόχρονα η εισροή κεφαλαίων
στην πραγματική οικονομία ώστε να αποτραπεί η ενίσχυση της...
ύφεσης και της ανεργίας.

«Οι πανηγυρισμοί της κυβέρνησης θα έχουν κοντά πόδια γιατί το πρόβλημα είναι στο εσωτερικό και η όποια προσωρινή ανακούφιση του χρέους δεν λύνει το πρόβλημα της πραγματικής οικονομίας,» εκτιμούν στο οικονομικό επιτελείο της Συγγρού και σηκώνουν τα μανίκια για την μάχη της Τετάρτης στη Βουλή.

Εκεί ο κ. Σαμαράς θα επιχειρήσει να αποδείξει ότι η αποτυχία της Μνημονιακής πολιτικής επιβεβαιώθηκε από την απόφαση της Συνόδου Κορυφής και να επισημάνει τα σκοτεινά σημεία και τις παγίδες που αυτή μπορεί να κρύβει με τις υποβαθμίσεις των οίκων αξιολόγησης.

«Αλλάξετε πολιτική και αν δεν μπορείτε κάντε εκλογές,» είναι μια από τις φράσεις που αναμένεται να χρησιμοποιήσει ο κ. Σαμαράς ενώ θα επικεντρώσει τα πυρά του προς τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Οικονομικών σημειώνοντας πως η τακτική που ακολουθείται στην οικονομία «οδηγεί σε αδιέξοδο».

TagsΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα