Όταν θα λάβεις αυτό το γράμμα...

Όταν θα λάβεις αυτό το γράμμα ….τότε θα κλάψεις με μαύρο κλάμα λέει το τραγούδι και μάλλον κάπως έτσι θα νιώσουν και οι υπουργοί οι οποίοι ακόμη και εντός της ημέρας δεν αποκλείεται να πάρουν στα χέρια τους ένα σημείωμα, μια επιστολή , κάτι γραπτό - τέλος πάντων - που θα φέρει την υπογραφή του πρωθυπουργού.

Με αυτή ο Γιώργος Παπανδρέου θα επιχειρεί να βάλει στο φουλ
τις κυβερνητικές μηχανές ξορκίζοντας την καλοκαιρινή ραστώνη. Είναι προφανές πως στο Μέγαρο Μαξίμου δεν θα....
αφήσουν ούτε δευτερόλεπτο ανεκμετάλλευτο, χωρίς να κεφαλαιοποιήσουν τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής. Από την άλλη πάλι τα χρονοδιάγραμμα είναι ασφυκτικά και εκτός από το άγρυπνο μάτι της τρόικας, υπάρχει στο ορίζοντα και η ΔΕΘ. Η εντατικοποίηση της δουλειάς, οι άμεσες προτεραιότητας κάθε υπουργείου, όπως αυτές καταγράφηκαν στην τελευταία συνεδρίαση της κυβερνητικής επιτροπής και στις αλλεπάλληλες συσκέψεις που είχε ο πρωθυπουργός πριν από τη Σύνοδο Κορυφής, θα αποτελούν το περιεχόμενο του σημειώματος Παπανδρέου προς τους υπουργούς του. Όλα αυτά με βασικό στόχο την καθημερινότητα του πολίτη. Όποια από τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις έρθει στο τραπέζι πρώτα από όλα θα εξετάζεται ο αντίκτυπος που θα έχει στους πολίτες και πως μπορεί να βοηθήσει και να προσφέρει στην καθημερινότητα του.

Ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει την Τετάρτη τα μέλη της Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ για τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής, αλλά παράλληλα να κατευνάσει και τις οποιεσδήποτε αντιδράσεις που υπάρχουν στο εσωτερικό της από τα μέτρα που έρχονται. Αμέσως μετά ενδέχεται να ενημερώσει και τη Βουλή ενώ - σύμφωνα με πληροφορίες - είναι πιθανό ο πρωθυπουργός να ενημερώσει και τους πολιτικούς αρχηγούς.

TagsΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα