ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΙΤΑΛΙΚΩΝ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Η πιστοποιημένη γνώση της Ιταλικής γλώσσας αναμφίβολα ένα πολύ χρήσιμο προσόν για κάθε ενήλικο που θέλει να ενισχύσει το βιογραφικό του και να γίνει πιο ανταγωνιστικός στην αγορά εργασίας. Τα Ιταλικά αποτελούν διαχρονικά μία «σταθερή αξία» στο «χρηματιστήριο» των ξένων γλωσσών, ιδιαίτερα στην Ελλάδα, λόγω της γειτονίας των δύο χωρών και των παραδοσιακά ισχυρών εμπορικών μεταξύ τους δεσμών. Επιπλέον, η Ιταλική γλώσσα μοιάζει με την Ελληνική σε αρκετά σημεία, γεγονός που ..........
καθιστά
την εκμάθηση της αρκετά εύκολη για τον Έλληνα σπουδαστή. Είναι επίσης γεγονός ότι τα Ιταλικά είναι μία όμορφη, ευχάριστη και «μουσική» γλώσσα, άρα η εκμάθησή της είναι ο συνδυασμός του «τερπνού» με το «ωφέλιμο».
Ένα στοιχείο που σίγουρα παίζει ρόλο στην επιλογή φροντιστηρίου είναι το κόστος. Κάθε ενήλικος που θέλει να μάθει Ιταλικά ή να τα βελτιώσει είναι λογικό να αναζητήσει προσφορές και οικονομικά πακέτα εκμάθησης σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών, καθώς η παρακολούθηση ενός ταχύρυθμου προγράμματος σε ένα εγνωσμένου κύρους κέντρο ξένων γλωσσών παραμένει ο μοναδικός αξιόπιστος και αποτελεσματικός τρόπος για να μάθει κάποιος Ιταλικά.
Τα εξειδικευμένα κέντρα εκμάθησης Ιταλικής γλώσσας για ενήλικες «ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ», προσφέρουν τη δυνατότητα στους σπουδαστές τους να μάθουν ή να βελτιώσουν τα Ιταλικά τους σε σύντομο χρονικό διάστημα, με πολύ λογικό κόστος. Στην Ευρωδιάσταση, η προετοιμασία για την απόκτηση του αναγνωρισμένου πτυχίου Ιταλικής γλώσσας DIPLOMA C1 (αντίστοιχου του Advanced) ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ 1/2, ΣΤΟ 1/3 Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ 1/4 ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ «ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ» ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ, γεγονός που αυτονόητα οδηγεί από μόνο του σε σημαντική εξοικονόμηση κόστους, καθώς ο σπουδαστής ολοκληρώνει τη φοίτησή του (άρα και την καταβολή διδάκτρων) σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα από ότι θα περίμενε. Για το λόγο αυτό, η Ευρωδιάσταση αποτελεί εδώ και χρόνια μία από τις πρώτες επιλογές των ενηλίκων που θέλουν να μάθουν Ιταλικά. Στην Ευρωδιάσταση, ένας εντελώς αρχάριος σπουδαστής προετοιμάζεται ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά για την απόκτηση του Diploma C1 σε 6-10 μόλις μήνες.
Η υψηλή ποιότητα σπουδών συνδυάζεται στην Ευρωδιάσταση με χαμηλά δίδακτρα και πολύ συμφέρουσες προσφορές:

ΕΚΠΤΩΣΗ 20% στο πρόγραμμα προετοιμασίας Diploma C1.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΚΠΤΩΣΗ 10% για ταυτόχρονη εγγραφή δύο ή περισσότερων σπουδαστών.
Πέρα από τις εκπτώσεις, οι σπουδαστές που θα εγγραφούν στα τμήματα Φεβρουαρίου – Μαρτίου 2012, έχουν δύο επιπλέον σημαντικές παροχές:

1) Υποτροφία για ΔΩΡΕΑΝ παρακολούθηση προγράμματος δεύτερης ξένης

γλώσσας (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά ή Ισπανικά), με καταβολή μόνον

εγγραφής και δικαίωμα αξιοποίησης εντός 6 ετών.

ΕΚΠΤΩΣΗ 70% για παρακολούθηση προγράμματος πληροφορικής /
προετοιμασίας για ECDL στην Ευρωδιάσταση Πληροφορική.

Περισσότερες πληροφορίες για την Ευρωδιάσταση (προγράμματα, προσφορές, ενάρξεις τμημάτων κλπ) μπορε
Keywords
Τυχαία Θέματα