ΜΗΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ?

Θέτουμε το ερώτημα ορμώμενοι από την παραίτηση του μητροπολίτου Ζακύνθου και από τα θετικά σχόλια που έκανε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος και πλήθος Μητροπολιτών ανά την Ελλάδα .

Το λέμε αυτό γιατί είναι οφθαλμοφανές ότι ο Μητροπολίτης Περιστερίου Χρυσόστομος έχει πλέον κουραστεί , αυτό φαίνεται και από τις λιτανείες των Ναών που εμφανίζεται και.....
 λειτουργεί , φαίνεται όπως και ότι εμφανίζεται στην μητρόπολη περιστεριου
για ...
λίγες ώρες μονο έως και καθόλου , είναι φανερό πλέον ότι είναι καταπονημένος και με τα συχνά προβλήματα υγείας που έχει δύσκολα ανταποκρίνεται στα καθήκοντα του και παρ' όλες τις φιλότιμες προσπάθειες που κάνει πολλές φορές υπερβάλει εαυτόν.

Βεβαια κανεις δεν μπορεί να αμφισβητήσει το έργο που έχει κάνει στο Περιστέρι τόσα χρονια και ότι όταν φύγη θα αφήσει μια Μητρόπολη Υπόδειγμα που θα την ζήλευαν πολλοί .

Εμείς νομίζουμε και δεν το λέμε μόνο εμείς , αλλα και πολλοί Περιστεριώτες , ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να παραιτηθεί και να έρθει κάποιος άλλος νέος Μητροπολίτης με όρεξη για δουλειά και να συνέχιση το μεγάλο έργο του Μητροπολίτη Περιστερίου Χρυσοστόμου .

www.pitsounicity.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Αναζητήσεις
μητροπολιτης περιστεριου, mitropolitis peristeriou
Τυχαία Θέματα