Μηνύματα και εκπλήξεις από τον Α. Σαμαρά στην Δ.Ε.Θ.

Κομίζοντας το αίτημα των εκλογών, με στόχο την αυτοδυναμία της ΝΔ και την επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου και του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος ανεβαίνει στην Θεσσαλονίκη αύριο το πρωί ο Αντώνης Σαμαράς.
Σήμερα θα πραγματοποιηθούν και οι τελευταίες κομματικές συσκέψεις αλλά και οι....
συνεργασίες του Προέδρου της ΝΔ με τους στενούς του συνεργάτες,
ώστε να είναι όλα έτοιμα για την τριήμερη επίσκεψη του κ. Σαμαρά στο πλαίσιο της Δ.Ε.Θ.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ σκοπεύει να απευθυνθεί ταυτόχρονα σε δύο ακροατήρια. Στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Το μήνυμα που επιδιώκει να εκπέμψει προς τους πολίτες είναι «ένα μήνυμα ελπίδας και προοπτικής για έξοδο από την κρίση με αναμόρφωση του κράτους και των θεσμών με έμφαση σε αναπτυξιακά μέτρα που θα βγάλουν την οικονομία από την επικίνδυνη τροχιά της ύφεσης.» Ταυτόχρονα όμως θα απευθυνθεί και προς την διεθνή σκηνή, στις ηγεσίες των κρατών μελών της ΕΕ και τους επικεφαλής των θεσμικών φορέων για να καταστήσει σαφές ότι, ως ο επόμενος πρωθυπουργός , «είναι αξιόπιστος συνομιλητής αλλά και σκληρός διαπραγματευτής.»

Το «όπλο» του προέδρου της Ν.Δ. στις ομιλίες που θα απευθύνει και στην συνέντευξη τύπου είναι η «απόλυτη δικαίωση των θέσεων του αλλά και των προβλέψεων του για την πορεία της οικονομίας και τις αδυναμίες της ακολουθούμενης συνταγής,» όπως επισημαίνουν συνεργάτες του.

«Η δικαίωση, όμως, είναι η βάση της αξιοπιστίας,» λένε οι συνομιλητές του και προσθέτουν ότι «στην Δ.Ε.Θ. ο κ. Σαμαράς θα δώσει προοπτική με ένα ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο οδικό χάρτη για τη χώρα».

Για πρώτη φορά, η συνάντηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τους παραγωγικούς και συνδικαλιστικούς φορείς της χώρας θα γίνει στην Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, μ΄ αυτήν την συνάντηση θα ξεκινήσει ,ουσιαστικά, το πρόγραμμα του στην Δ.Ε.Θ. ο κ. Σαμαράς , στις 10 το πρωί της Παρασκευής.

Θα ακολουθήσουν επαφές με τους φορείς της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας ενώ το βράδυ της Παρασκευής θα έχει μια πρώτη συνάντηση με τους δημοσιογράφους . Το Σάββατο το πρωί, μετά την καθιερωμένη σύσκεψη με τους φορείς της Δ.Ε.Θ. θα πραγματοποιήσει μια «διαφορετική», όπως λένε οι πληροφορίες, περιήγηση στα περίπτερα της έκθεσης, δίνοντας έμφαση στον αναπτυξιακό τομέα και στην καινοτομία.

Το βράδυ του Σαββάτου, στις 20:30, είναι προγραμματισμένη η ομιλία του στο πλαίσιο της 76ης ΔΕΘ ενώ την Κυριακή η συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει θα ξεκινήσει στις 13:00 και θα μεταδοθεί σε απευθείας σύνδεση από την κρατική τηλεόραση αλλά και τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

http://www.briefingnews.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα