Μια Εκκλησιαστική φημολογία και αθλιότητα!

Από το μεσημέρι της Δευτέρας έχουμε γίνει μάρτυρες ενός αθλίου σχεδιασμού, εκκλησιαστικής προπαγάνδας, που όμοιό του είχαμε χρόνια να ξαναζήσουμε και να γευτούμε!
Η φημολογία αυτή, είναι ευθέως εις βάρος ενός λαμπρού και ικανότατου κληρικού, που αποτελεί τον στιβαρό δεξιό βραχίονα του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου και παρά τις εις βάρος του αθλιότητες, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα υπεύθυνα καθήκοντά του, ίσταται στο.....
ύψος των περιστάσεων!
Όχι μόνο δεν προκαλεί, αλλά λειτουργεί με αγάπη και όπου υπάρχουν προβλήματα και διαφορές γίνεται γεφυροποιός!
Από χθες, λοιπόν, κινείται
ανωνύμως η φήμη, ότι υπάρχει ενοχικό υλικό εναντίον ενός μεγαλόσχημου κληρικού που μάλιστα θέλει να γίνει Επίσκοπος! Το υλικό αυτό δείχνει δήθεν τον εν λόγω κληρικό ή έστω τον “φωτογραφίζει” ότι είναι αυτός, σε άσεμνες και μη συνάδουσες με το σχήμα του στάσεις! Μάλιστα το υλικό αυτό έχει αποσταλεί, διαδίδουν οι ίδιοι οι σπερμολόγοι, σε όλους τους Μητροπολίτες και μερικοί εξ αυτών έχουν προβεί σε δηλώσεις!
Το θέμα αυτό προβλήθηκε χθες ως επώνυμο ρεπορτάζ, από ένα site ευρείας επισκεψιμότητας, το οποίο χωρίς φυσικά να αναφέρει ονόματα, θέσεις και αξιώματα, κατέγραψε την αναφερόμενη παραπάνω φημολογία- σκευωρία, μαζί με τη δήλωση ενός Ιεράρχη, χωρίς να αναφέρει το όνομά του!
Παράλληλα με τη δημοσίευση δήθεν είδηση- φήμη, υπήρξε και προφορική διάδοση- σπερμολογία, η οποία με ορμή βολίδας έφθασε, χθες βράδυ, στα περισσότερα δημοσιογραφικά γραφεία ότι πίσω απ’ αυτό το σκάνδαλο βρίσκεται κληρικός, υψηλόβαθμος συνεργάτης του Αρχιεπισκόπου!
Μολονότι, ο τρόπος που λειτουργούν οι προπαγανδιστές είναι πάντα ο ίδιος, σε αυτή την περίπτωση έκαναν το μοιραίο λάθος: στην προσπάθειά τους να προλάβουν να κάνουν κακό στον εν λόγω κληρικό και να ανακόψουν την πορεία του, τα πυρά που χρησιμοποίησαν ήταν άσφαιρα και ήταν άσχετοι από… σκοποβολή!
Τις χθεσινές φήμες τις διαδέχθηκαν σήμερα σχόλια με αντίθετο περιεχόμενο, που κάθε άλλο παρά αμαυρώνουν την προσωπικότητα του εν λόγω κληρικού! Τον κληρικό αυτό δεν τον αγγίζει τίποτα… Και πολλοί σύντομα όλοι αυτοί… “όψονται εις ον εξεκέντησαν” .

http://www.kentrinews.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα