Μανιάτικο σύμβολο..προκαλεί πόλεμο!

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗ ΜΑΝΗ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΜΑΝΙΑΤΩΝ.

Γράφει η Πόπη Σουφλή

Άστραψε και βρόντηξε ο Πρόεδρος του Συλλόγου "ΕΥΝΟΜΙΑ" της Αδούλοτης Μάνης, Νίκος Μαντάγαρης, μετά τον εκχυδαϊσμό συγκεκριμένου blogger, ο οποίος δεν απαξίωσε απλώς τον αγώνα των Μανιατών που διακομματικά έχει γίνει αποδεκτό στη Βουλή
ως δίκαιο αίτημα (τα attikanea έχουν κατ΄' επανάληψη αναδείξει το θέμα), αλλά προχώρησε σε διασυρμό Μανιάτικων ιστορικών συμβολισμών και συνολικά στον διασυρμό των Μανιατών.
Είναι δικαίωμα του κάθε blogger, να επιλέξει τα.....
κείμενα που θα αναρτήσει. Δικαίωμά του επίσης να κρίνει και να σχολιάσει μια ανάρτηση. Δικαίωμά του και να μην αξιολογήσει σωστά ένα θέμα. Είναι ανθρώπινο.
Κανείς όμως, δεν έχει δικαίωμα να ειρωνευτεί, να διασύρει και να εκχυδαϊσει κανέναν και......
πολύ περισσότερο την ίδια την Ελληνική Ιστορία που έγραψε ΗΡΩΙΚΕΣ σελίδες σε οποιονδήποτε ελληνικό τόπο και στη συγκεκριμένη περίπτωση στην Μάνη.
Αξίζει στο σημείο αυτό να επισημανθεί, ότι εφημερίδες όπως η Realnews, το ΒΗΜΑ, το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, αλλά και μεγάλες εφημερίδες της (παρατίθενται στο τέλος της ανάρτησης)Πελοποννήσου, έχουν αναδείξει κατ΄' επανάληψη το ΣΚΑΝΔΑΛΟ της ΟΘΩΜΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ και το αίτημα δικαίωσης των Μανιατών, που εν μια νυχτί, είδαν τις περιουσίες τους να ΟΘΩΜΑΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ, όταν είναι γνωστόν, ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΟΔΙ ΠΑΤΗΣΕ ΤΗ ΜΑΝΗ.
Ο κ. Νίκος Μαντάγαρης, στέλνει επιστολή - κατηγορητήριο προς όλους τους bloggers, την οποία και παραθέτουμε κατωτέρω.

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ bloggers

Αγαπητοί φίλοι

Σαν Μανιάτες, αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε όλους, για την κατανόηση και την συμπαράσταση, στον δύσκολο αγώνα που διεξάγουμε επί χρόνια εναντίον των ΒΡΩΜΙΚΩΝ ντόπιων και ξένων συμφερόντων.

Δυστυχώς όμως ανάμεσά σας υπάρχει και ένας (που εντοπίσαμε) αποτυχημένος συνταξιούχος πρακτοράκος- ρουφιανάκος της Ε.Υ.Π.

Αυτοδιαφημίζεται ως: «Τσουτσουνοπαίχτης» και μας έστειλε και μήνυμα ότι… του τα ΠΡΗΞΑΜΕ.
Πήρε λοιπόν-«έκλεψε» μια φωτογραφία- «ενημερωτική παραγγελιά», που είχαμε αναρτήσει, και παρουσίαζε ένα δείγμα –πρόκληση, που αφήναμε οι Μανιάτες στην ...
άκρη κάποιου χωριού, όταν υπήρχε πιθανότητα να μας επισκεφτούν οι Τούρκοι. Ετσι τους… καλωσορίζαμε και τους προειδοποιούσαμε γι’ αυτά που θα επακολουθούσαν ΑΝ τολμούσαν να πατήσουν στη Μάνη, και την έκανε… σημαία του. Τόσο πολύ του άρεσαν οι πέτρινες προειδοποιήσεις μας: Προφανώς θα τα φανταζόταν και… αιματηρά.

Αυτός λοιπόν ο αποτυχημένος «τσουτσουνοπαίχτης», καλυπτόμενος από την ανωνυμία του δειλού, και την ανανδρία του, πήρε το ΜΑΝΙΑΤΙΚΟ… ΕΡΓΑΛΕΙΟ και προβαίνει σε ΑΘΛΙΑ «εκμετάλλευση» προσπαθώντας να εμφανίσει τον εαυτόν του ως … μεγαλο-τσουτσουνοπαίχτη (προφανώς των άλλων)!!! Και βάζει και το… σήμα του, αφού όπως φαίνεται δεν διαθέτει ούτε υπογραφή ούτε αρχ…..!

Για να μην αισθάνεται ότι τον ξεχάσαμε(Μα
Keywords
Τυχαία Θέματα