Με φόρα ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΚ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ (19.30 – Νοvasports1)

ΓΗΠΕΔΟ: «ΟΑΚΑ»
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ηλίας Σπάθας (Πειραιώς)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Εκπληκτικός ο Παναθηναϊκός απέδρασε από την Τούμπα κερδίζοντας 3-1 χάρη σε δύο φάουλ "ποίημα" των Κλέιτον, Λέτο. Με δύο εκπληκτικά φάουλ των Κλέιτον (33') και Λέτο (70') και ένα γκολ
του Κουίνσι (56') ο....
εξαιρετικός Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-1 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και παρέμεινε στην κορυφή, την ώρα που οι γηπεδούχοι αποδοκιμάζονταν.

Για την αγωνιστική μεταμόρφωση του Παναθηναϊκού μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός υποστήριξε ότι η ποιότητα που έχουν οι «πράσινοι» σε συνδυασμό με την γαλήνη των αποδυτηρίων έχουν συμβάλει στην μεταμόρφωση του Παναθηναϊκού. «Θα έλεγα ότι είναι η αυτοπεποίθηση σε συνδυασμό με τη γαλήνη. Και τα δύο βασιλεύουν μέσα στην ομάδα. Άρα θα έλεγα ποιότητα + γαλήνη= καλά αποτελέσματα», δήλωσε ο Μπουμσόνγκ και πρόσθεσε για το κλειδί της επιτυχίας στο ντέρμπι: «Θα έλεγα ότι επειδή ακριβώς παίζουμε καλά, θα πρέπει να έχουμε ταπεινοφροσύνη. Έχουμε ένα δρόμο, τον οποίο ακολουθούμε ως το τέλος, όλοι μαζί, είτε παίζουμε με μια ομάδα που θεωρείται υποδεέστερη, είτε παίζουμε με μια ομάδα που μπορεί να είναι ισοδύναμη μας ή καλύτερη. Το λάθος θα ήταν να βάζαμε πολύ ενθουσιασμό στο ντέρμπι και να χάσουμε τις αρχές, τις οποίες έχουμε αυτή τη στιγμή».

Οσο για τον Πορτογάλο τεχνικό του Παναθηναϊκό, ο «Μπουμ-Μπουμ» δεν απέφυγε να μιλήσει με κολακευτικά σχόλια. «Όταν είχαμε κάποια άσχημα αποτελέσματα, υπήρχε έντονη κριτική προς τον κ. Φερέιρα, όμως θα έλεγα ότι ο κ. Φερέιρα είναι ο διευθυντής ορχήστρας. Είναι εκείνος που χτίζει, διευθύνει και κατευθύνει την ομάδα. Βεβαίως και οι παίκτες παίζουν το ρόλο τους, αλλά ο προπονητής είναι εκείνος που ξέρει πάρα πολύ καλά τη δουλειά του, ξέρει πάρα πολύ καλά τι κάνει και ξέρει πάρα πολύ καλά να μας καθοδηγεί», υπογράμμισε ο Γάλλος αμυντικός.

Στα αγωνιστικά, ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Πόσο μάλλον όταν... κάνει πλάκα στους αντιπάλους της. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν έχει κανένα απολύτως λόγο να τροποποιήσει τα αγωνιστικά του πλάνα εν όψει του αυριανού ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ μετά τα επιτυχή αποτελέσματα και τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Παναθηναϊκού στα ματς με τον ΠΑΟΚ και τον Εργοτέλη. Ο Πορτογάλος τεχνικός εξακολουθεί, πάντως, να αντιμετωπίζει προβλήματα με απουσίες ποδοσφαιριστών του, καθώς οι Βύντρα, Χριστοδουλόπουλος και Ρούντολφ έκαναν ατομικά προγράμματα, ενώ ο Τοτσέ ακολούθησε θεραπεία, πέραν φυσικά του Νίνη, που κάνει ειδικές θεραπείες εκτός Παιανίας. Ως θετικό γεγονός για τον Φερέιρα μπορεί να χαρακτηριστεί το ότι ο Αντώνης Πετρόπουλος έβγαλε και χθες το πλήρες πρόγραμμα προπόνησης και αναμένεται να είναι κανονικά στη διάθεσή του όπως και οι Γιώργος Καραγκούνης και Στέφανος Κοτσόλης, οι οποίοι θα βρίσκονται στον πάγκο της ομάδας την Κυριακή.

ΑΕΚ: Την 4η ήττα της σε ισάριθμα ματς στον 12ο όμιλο του Europa League γνώρισε η ΑΕΚ, η οποία ητ
Keywords
Τυχαία Θέματα