Με Αβραμόπουλο ο Σαμαράς στην Κρήτη!

Πρόεδρος και αντιπρόεδρος της ΝΔ θα περιοδεύσουν μαζί στο νησί του Βενιζέλου


Μαζί με τον Δημήτρη Αβραμόπουλου ξεκινά αύριο περιοδεία στην Κρήτη ο Αντώνης Σαμαράς, εξέλιξη που αποτελεί μια πρώτης τάξεως έκπληξη απο την πλευρά του προέδρου της ΝΔ.
Ωστόσο, η είδηση αυτή έρχεται μετά μετά τις.....
πληροφορίες που υπήρξαν για δυσαρέσκεια του αντιπροέδρου της ΝΔ σχετικά με τον αποκλεισμό του απο τις κομματικές
συσκέψεις όπου καθορίστηκε η γαλάζια γραμμή για την πρόσφατη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, κάτι βέβαια που διαψεύστηκε κατηγορηματικά απο τον ίδιο τον κ. Αβραμόπουλο.

Πάντως, το γεγονός ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ θα είναι παρών στην μεγαλύτερη μέχρι τώρα περιοδεία του Αντώνη Σαμαρά και μάλιστα στην Κρήτη -όπου η ΝΔ έχει σημαντικό πρόβλημα συσπείρωσης λόγω Ντ.Μπακογιάννη- ενισχύει και προσθέτει ιδιαίτερη δυναμική στην προσπάθεια του προέδρου της ΝΔ να «επανακτήσει» τις γαλάζιες δυνάμεις στο «πράσινο» νησί.

Σημειώνεται, ότι στην «γαλάζια» αποστολή θα προστεθεί την Τετάρτη και ο Γιάννης Μιχελάκης, ο οποίος θα βρεθεί στην ιδιαίτερή του πατρίδα τα Χανιά (εκεί ζει η μητέρα του), ενώ απο αύριο θα συνοδεύει τον Σαμαρά ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Λυκουρέντοζς και οι τοπικοί βουλευτές Γιάννης Πλακιωτάκης, Όλγα Κεφαλογιάννη και Μανόλης Κεφαλογιάννης.

http://www.parapolitika.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα