«Μαθήματα» μαρξισμού στον Τσίπρα από τον «Βηματοδότη»

Στο συγκρότημα ενοχλούνται κατά πως φαίνεται από την ανοδική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ και κάνουν ότι… μπορούν να την… ανακόψουν. Ενδεικτικό αυτής της προσπάθειας των ΜΜΕ του Ψυχάρη, είναι το χθεσινό σχόλιο του «Βηματοδότη» για τον Αλέξη Τσίπρα.
«Η κρίση ευνοεί τον κ. Αλ. Τσίπρα. ∆εν εννοώ ότι
ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανακάλυψε κάποια επικερδή επαγγελµατική δραστηριότητα, αλλά ότι χάρη στην κρίση» γράφει ο «Βηματοδότης», «η....
ριζοσπαστική µαρξιστική ρητορική επιπέδου νηπιαγωγείου την οποία γνωρίζει να εκφράζει καλύτερα από τον καθέναν έλκει (όπως δείχνουν οι δηµοσκοπήσεις) όλο και περισσότερους ψηφοφόρους.
Κάποιοι λένε µάλιστα ότι για να τονώσει τα… σύγχρονα χαρακτηριστικά της πολιτικής εικόνας του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Τσίπρας δεν αποκλείεται να τοποθετήσει πρώτο στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας τον κ. Ι. ∆ηµαρά, πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ που δεν ψήφισε το µνηµόνιο το 2009.
Ωστόσο η παραπάνω πληροφορία διαψεύδεται από την Κουµουνδούρου. Οπως µε πληροφορούν, το µυστικό σχέδιο δεν είναι η αξιοποίηση του κ. ∆ηµαρά αλλά η οργάνωση εκδήλωσης στην οποία ο κ. Τσίπρας θα φωτογραφηθεί ανάµεσα στον κ. Μίκη Θεοδωράκηκαι στον κ. Μανώλη Γλέζο .
Ακόµη κι αυτό όµως δεν θα είναι αρκετό για ένα ακαταµάχητο αριστερό προφίλ. Αµέσως µετά θα πρέπει να µεταβεί στη Μόσχα για να φωτογραφηθεί µε τον Λένιν στο ιστορικό µαυσωλείο».

http://www.kentrinews.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα