ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ: ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΑΧΥΡΥΘΜΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2012

Είναι δεδομένο ότι οι περισσότεροι ενήλικες στις μέρες μας επιδιώκουν να μάθουν Αγγλικά ή να τα τελειοποιήσουν. Η σωστή επιλογή μίας...............
σχολής ξένων γλωσσών εξειδικευμένης στα ταχύρυθμα προγράμματα ενηλίκων μπορεί να τους βοηθήσει αποτελεσματικά να πετύχουν τους στόχους τους σε σύντομο χρονικό διάστημα και με χαμηλό κόστος.

Σε αντίθεση με ότι ισχύει για τα παιδιά, ένας ενήλικος δε διανοείται καν ότι θα ξοδέψει 3-4 χρόνια για να μάθει μία ξένη γλώσσα σε βασικό επίπεδο και άλλα τόσα για
να την τελειοποιήσει, αφενός γιατί η πιθανότητα να κουραστεί και να εγκαταλείψει την προσπάθεια είναι πολύ μεγάλη, και αφετέρου γιατί η απόκτηση γνώσεων, προσόντων και δεξιοτήτων με ρυθμούς…χελώνας αποτελεί στις μέρες μας αναχρονισμό. Επιπλέον, ένα μακροχρόνιο πρόγραμμα εκμάθησης μίας ξένης γλώσσας έχει σωρευτικά πολύ μεγαλύτερο κόστος σε σχέση με ένα ταχύρυθμο.

Ακόμα και στο «ψυχολογικό» κομμάτι, είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις ότι επιλέγεις ένα πρόγραμμα που σχεδιάστηκε με γνώμονα τις ανάγκες σου και σου ταιριάζει και όχι να προσπαθείς εσύ να «ταιριάξεις» σε ένα πρόγραμμα που απευθύνεται (και λόγω διάρκειας και λόγω «νοοτροπίας») καθαρά και μόνο σε παιδιά.

Τα εξειδικευμένα κέντρα εκμάθησης ξένων γλωσσών για ενήλικες Ευρωδιάσταση, με 25.000 αποκλειστικά ενήλικες σπουδαστές στο ενεργητικό τους, έχουν προσαρμόσει τα προγράμματά τους στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των ενηλίκων σπουδαστών και προσφέρουν ταχύρυθμα προγράμματα εκμάθησης ξένων γλωσσών με χαμηλό κόστος. Για το λόγο αυτό, η Ευρωδιάσταση αποτελεί εδώ και χρόνια την πρώτη επιλογή των ενηλίκων που θέλουν να μάθουν ξένες γλώσσες.

Στην Ευρωδιάσταση, η προετοιμασία για την απόκτηση Lower και Proficiency ολοκληρώνεται στο 1/2 ή ακόμα και στο 1/3 του χρόνου που συνηθίζεται ακόμα και σε ένα «τυπικό» φροντιστήριο ενηλίκων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην Ευρωδιάσταση ένας εντελώς αρχάριος σπουδαστής προετοιμάζεται για την απόκτηση του Lower σε 12-18 μόλις μήνες (πρόγραμμα Start-Lower). Επίσης, η Ευρωδιάσταση προσφέρει τη δυνατότητα στους σπουδαστές της να προετοιμαστούν αποτελεσματικά για το Proficiency σε 8-12 μόλις μήνες, χάρη στο ειδικό πρόγραμμα σπουδών Powerprof. To Powerprof είναι ειδικά σχεδιασμένο για σπουδαστές που δεν διαθέτουν πρόσφατο Lower και εξασφαλίζει ότι ο σπουδαστής κάνει ταυτόχρονα και συνδυαστικά τόσο μία ολοκληρωμένη επανάληψη της ύλης του Lower όσο και την ύλη του Proficiency. Έτσι, ούτε χάνει πολύτιμο χρόνο κάνοντας μόνο επανάληψη, ούτε «μπαίνει κατευθείαν στα βαθιά» με φυσιολογικό επακόλουθο να απογοητευτεί και να εγκαταλείψει την προσπάθεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ευρωδιάσταση διατηρεί ακαδημαϊκή συνεργασία με το H.A.U., επίσημο εξεταστικό φορέα Lower Michigan (ECCE) και Proficiency Michigan (ECPE) στην Ελλάδα, πράγμα που σημαίνει ότι οι σπουδαστές της έχουν σε όλη τη διάρκεια της φοίτησής τους άμεση και έγκ
Keywords
Τυχαία Θέματα