Μανώλης Γλέζος: Η υπόθεση της Κερατέας είναι πια στα χέρια όλου του λαού!

Με την υπόσχεση ότι θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει στην οριστική επίλυση της υπόθεσης της Κερατέας, ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης Μανώλης Γλέζος, επισκέφτηκε τον αρχαιολογικό χώρο του Ορβιόκαστρου, όπου κάποιοι επιτήδειοι, όπως τους χαρακτήρισε, σχεδιάζουν να φτιάξουν ακόμη μια χωματερή της Αθήνας.
Κι αυτό ενάντια στη θέληση όλου του λαού της περιοχής του δήμου Λαυρεωτικής. Όπως είπε όμως οι......
εποχές πλέον έχουν αλλάξει και σήμερα η ουσία της Δημοκρατίας είναι το να συναποφασίζουμε
για τις τύχες μας κι όχι να αποφασίζουν κάποιοι για μας χωρίς εμάς. Ο Μανώλης Γλέζος επεσήμανε ότι οι κάτοικοι της Κερατέας, με τον δίκαιο και τίμιο αγώνα τους χωρίς κομματικές ταμπέλες και ιδεολογικές διόπτρες, έγιναν γνωστοί στο πανελλήνιο. «Την υπόθεση της Κερατέας την κάνατε υπόθεση όλου του Ελληνικού λαού και λαός πια έχει πάρει αυτή την υπόθεση στα χέρια του.»
Αναφέρθηκε όμως και στους εκατοντάδες αστυνομικούς που καθημερινά όπως είπε βρίσκονται στην κορυφή ενός βουνού να ξεροσταλιάζουν μέσα στο κρύο και αναρωτήθηκε: «Κάθονται εκεί για τα συμφέροντα του λαού ή για τα συμφέροντα ορισμένων επιτήδειων; Πρέπει να πάρει επιτέλους η κυβέρνηση συγκεκριμένη θέση στο ζήτημα της Κερατέας
Ο Μανώλης Γλέζος δεν έκρυψε όμως και την έντονη ενόχλησή του από το γεγονός ότι, ενώ είχε πάρει την ρητή διαβεβαίωση από τον ίδιο τον αρχηγό της αστυνομίας Λευτέρη Οικονόμου, να πάει ανεμπόδιστα στο Οβριόκαστρο με όποιον επιθυμούσε, εντούτοις, όταν έφτασε στο μπλόκο των αστυνομικών ο επικεφαλής αξιωματικός, δεν επέτρεψε στους υπόλοιπους τέσσερις πολίτες της Λαυρεωτικής που τον συνόδευαν, να τον ακολουθήσουν πάνω στο βουνό! Κι ας είχαν δώσει ακόμη και λίστα με τα ονόματά τους από την προηγούμενη ημέρα. Τέτοιος αυστηρότατος αστυνομικός έλεγχος και απαγορεύσεις δεν υπάρχουν πλέον σε κανένα σύνορο μεταξύ των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παρά μόνο στην …κατεχόμενη περιοχή της Λαυρεωτικής!


http://lavreotiki.comΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα