«Μαλλιά κουβάρια» στη Βουλή: Όταν ο Ράιχενμπαχ συνάντησε τον…Τσάβες!!!

Προεκλογικό χαρακτήρα είχε η αντιπαράθεση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών στη Βουλή.
Αφορμή στάθηκε η ερώτηση του πρώτου για τις επιπτώσεις των πρόσθετων μέτρων λιτότητας σε βάρος του ελληνικού λαού.

Ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι κακώς η όλη διαδικασία ονομάζεται «Ώρα του Πρωθυπουργού» και ότι θα έπρεπε να μετονομαστεί σε… «Ώρα του Ράϊχενμπαχ»
αφού αυτός είναι ο.....
πραγματικός υπέρ πρωθυπουργός που σχεδιάζει παράγει κι ελέγχει την πολιτική της χώρας. Έσταξε ακόμη φαρμάκι για τα συνεταιράκια και τους ανθύπατους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που αγχώνονται για το αν θα καταφέρουν και τα δύο μαζί να έχουν πλειοψηφία 151 βουλευτών ώστε να εφαρμόσουν την πολιτική του μνημονίου.

«Ο λαός», σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ , «δεν διακατέχεται από το σύνδρομο της Στοκχόλμης για να αγαπήσει τους θύτες του ούτε είναι λαός λωτοφάγων για να ξεχάσει τις υποσχέσεις που δίνετε», ενώ κάλεσε την κυβέρνηση να επισπεύσει τις εκλογές γιατί αν γίνουν 29 Απριλίου, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θα πρέπει αναγκαστικά να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να πάρουν το μπόνους και να έχουν 151 έδρες.

«Την ώρα που ο ελληνικός λαός θα πάει να ψηφίσει, θα έχει ταυτίσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ με τα πετρέλαια του Τσάβες, την έξοδο από το ευρώ και τη στάση πληρωμών», ανταπάντησε ο Υφυπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης υποστηρίζοντας ότι όλοι θα κριθούν στις εκλογές και διαβεβαιώνοντας ότι η χώρα στέκεται όρθια, συνεχίζει να προχωρά και να ελπίζει.

http://briefingnews.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα