Λίγους μήνες ζωής θα έχει η επόμενη κυβέρνηση !

Tο πραγματικό δίλημμα που αντιμετωπίζει ο τόπος σήμερα δεν είναι Σαμαράς ή Τσίπρας, αλλά «τι προτιμούμε: Το πρόσκαιρο ή το μόνιμο; Τι ουσιαστικά εξυπηρετεί τη χώρα;» υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης,
σε σημερινές του δηλώσεις στο Mega, ενώ ανέφερε ότι προσφέρθηκε να θέσει το κόμμα του στη διάθεση του Προέδρου της Δημοκρατίας για να σχηματίσει ικανή κυβέρνηση για τη χώρα.

Σύμφωνα με τον κ. Καρατζαφέρη, όποια κυβέρνηση και να προκύψει, θα έχει μόνο λίγους μήνες ζωής διότι, όπως είπε, θα πρέπει να...
εφαρμοστούν τα ήδη 78 συμφωνηθέντα μέτρα του Μνημονίου του Ιουνίου, τα οποία τα χαρακτήρισε ως εξαιρετικά επώδυνα. «Πώς θα υλοποιηθούν αυτά;» διερωτήθηκε και εκτίμησε ότι «θα πρέπει να καταρριφθεί και να καταρρεύσει ο μύθος του κ. Τσίπρα».

Ο κ. Καρατζαφέρης εκτίμησε ότι θα ήταν προτιμότερο να κυβερνήσει την παρούσα στιγμή τη χώρα ο κ. Τσίπρας και τεκμηρίωσε την εκτίμησή του λέγοντας ότι «δεν θα πρέπει να αφήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει τον τόπο για μια οκταετία, αλλά θα πρέπει να αφήσουμε να «ξεφουσκώσει» ο Τσίπρας και να απομυθοποιηθεί. Έτσι θα ανοίξει ο χώρος και θα δοθεί η ευκαιρία να ανασυντεθεί το μεγάλο μέτωπο της Αστικής Δημοκρατίας, για να κυβερνήσει τη χώρα και να την οδηγήσει σε μια καινούργια και υγιή πορεία».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, εάν έλθει πρώτη η ΝΔ, σίγουρα θα επιχειρήσει να πάρει ένα κομμάτι από το κόμμα του κ. Καμμένου, «όπως έπραξε και με εμένα». Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην Ισπανία και την είσοδό της στον Μηχανισμό Στήριξης, ο κ. Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι όλος ο Νότος πρέπει να πάει ενωμένος σε ένα ενιαίο μέτωπο και να διεκδικήσει από τις χώρες του Βορρά.

«Η Ισπανία διαπραγματεύθηκε επιτυχώς και κατόρθωσε να πάρει τα χρήματα της βοήθειας χωρίς όρους. Εμείς δεν διαπραγματευθήκαμε και παραδοθήκαμε. Εάν δεν αλλάξει η νεοφιλελεύθερη πολιτική της κας Μέρκελ, όλος ο Νότος τελικά θα πεθάνει» σημείωσε.

Υποστήριξε, επίσης, ότι την επόμενη ημέρα χρειάζεται να υπάρχουν υπεύθυνα και σοβαρά άτομα στο τραπέζι για να συγκροτήσουν κυβέρνηση για τη χώρα, και προσφέρθηκε να θέσει το κόμμα του -όπως είπε- στη διάθεση του Προέδρου της Δημοκρατίας για να σχηματίσει ικανή κυβέρνηση για τη χώρα.

«Εμπιστεύομαι απόλυτα τον Πρόεδρο. Πρόταξα την Ελλάδα και μετά το συμφέρον του κόμματός μου. Στήριξα την Ελλάδα και δεν μπόρεσα να πείσω τους δικούς μου ανθρώπους.

«Αυτή η προτεραιότητά μου να βάλω πρώτα το συμφέρον και το καλό του τόπου, πάνω από το στενό προσωπικό και κομματικό συμφέρον και όφελος, κατάστρεψε ως ένα βαθμό το κόμμα μου» υποστήριξε ο κ. Καρατζαφέρης και επισήμανε ότι αν είχε γίνει πρωθυπουργός ο κ. Πετσάλνικος «θα είχα ωφεληθεί προσωπικά και θα είχα αυξήσει το ποσοστό του ΛΑ.Ο.Σ θεαματικά. Πλήρωσα τίμημα γι' αυτό».

Τέλος, τόνισε πως εάν ο κ. Σαμαράς χάσει τις εκλογές, η επόμενη μέρα δεν θα τον βρει στο τιμόνι της ΝΔ και «θα φύγει την Κυριακή το βράδυ. Το ποιος θα τον αντικαταστήσει, είναι κάτι που αφορά τη
Keywords
Τυχαία Θέματα