Λίγες Σκέψεις... χαλαρές και εορταστικές!

Σήμερα λοιπόν έχω γενέθλια! Δεν υπολογίζω για κανένα λόγο να μου μαυρίσει η διάθεση με όσα κατά καιρούς διαβάζω ή βλέπω! Όπως έχω ξαναγράψει, είναι πού εστιάζει κάποιος και σήμερα εστιάζω μόνο σε χαρούμενα πράγματα ή ό,τι μπορεί να μου φτιάξει το κέφι! Από αύριο βλέπουμε πώς θα δω αυτό το πόλεμο μυαλού που μας κάνουν! Σήμερα είπαμε εστιάζουμε εκεί που θα γεμίσουν οι μπαταρίες μας, εκεί που ίσως σκάσουμε ένα χαμόγελο! Μη ξεχνάτε να χαμογελάτε, κάνει τους άλλους να......
τρομάζει......ίσως από τα πρώτα blogs που διάβασα ήταν οι ιστορίες
του Ζαχαρία! Ο τύπος που τις γράφει είναι απίστευτος, πάντα γελούσα και θεωρώ πως είναι με απίστευτο χιούμορ! Να είναι καλά ο τυπάς, πολλές φορές με βοήθησε να "εστιάσω" σε κάτι άλλο, που συνήθως μου έφτιαχνε τη διάθεση!

Τον ευχαριστώ λοιπόν και δημόσια, και σας παραθέτω κάποιο κείμενό του για να σκάσετε και εσείς ένα χαμόγελο! Άλλωστε και εσείς ανήκετε στο μικρόκοσμό μου και θέλω να είστε όλοι γύρω μου όσο γίνεται πιο καλά...


marios s.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 37: Τα θέλω όλα όπως τα θέλω εγώ!
Και ήρθε άνοιξη.

Και τα πράγματα ήταν περισσότερο από ποτέ καλά για το Ζαχαρία, ο οποίος είχε καταφέρει το τελευταίο εξάμηνο να πείσει τον Πολύξερο Τοθελωχθες ότι ο καλύτερος τρόπος για να διορθώσουν κάποια δεδομένα σε μια database 1.500.000 εγγραφών ήταν να τις ελέγξουν μία προς μια με το χέρι, γιατί "οι αυτοματισμοί ενδέχεται να οδηγήσουν σε ανεπιθυμητα αποτελεσματα που θα πλήξουν σημαντικά το κύρος σου, Πολύξερε, και δεν θα ήθελα εν μέσω κρίσης να σε δω να σερβίρεις καφέδες στο καφενείο της κυρα-Μήτραινας απέναντι, κυρίως γιατί συμπαθώ την κυρα-Μήτραινα".

Ω ναι, τα πράγματα ήταν πολύ καλά. Γεμάτα καφέ, Facebook και αίσθήματα αυτοεκπλήρωσης.

Μέχρι χθες.

Ω ναι (δις). Γιατί η σχέση του χθες με το σήμερα διαμορφώνεται από έναν πολλαπλασιαστή ονόματι «IQ πελάτη». Και, όπως συμβαίνει πάντοτε σε αυτές τις περιπτώσεις, το χθες είναι καλύτερο από το σήμερα αν χθες προσέγγισε την εταιρία σου πελάτης με δεκαδικό IQ.

Και το θέμα είναι ότι ο πελάτης ζήτησε να απευθυνθεί απευθείας στους developers, πράγμα το οποίο μείωσε απευθείας την αποτελεσματικότητα της ημέρας κατά 50%.
Ετσι λοιπόν ο Ζαχαρίας έχει σήμερα ραντεβού με τον κ. Φασαρία Ανυπόμονο, CEO της ΑρπαΦραγκαΦύγε Α.Ε., ο οποίος αναζητά εναγωνίως τη γνώση που, για έναν ανεξήγητο λόγο, δεν μπόρεσε ποτέ να αποκτήσει μόνος του.

Ο Ζαχαρίας, καταφθάνει λοιπόν στα γραφεία της ΑρπαΦραγκαΦύγε Α.Ε., λίγο σκουριασμένος από την πολύμηνη απραξία, και ελαφρώς λίγο περισσότερο ενοχλημένος από μαμούθ με τερηδόνα. Αναρωτιέται τι άγνωστη υποδιαίρεση του είδους Homus Managerius θα συναντήσει και πάλι μέσα στο συμπαθητικό, κατά τα άλλα, εταιρικό αυτό περιβάλλον, που διακρίνεται από τις καλαίσθητες πορτοκαλοπράσινες καρέκλες αναμονής οι οποίες θυμίζουν τσιχλόφουσκα που επιχείρησε να ζευγαρώσει με οδοστρωτήρα.

ΦΑΝ: Καλημέρα σας κ. Δεντοφτιαχνω, ας μπούμε κατευθεία
Keywords
Τυχαία Θέματα