Κόρη μου με κάνεις περήφανο - για την Ελλάδα ρε γαμώτο ! ! !

Αυτή είναι η κόρη μου δευτέρα γυμνασίου στο γυμνάσιο Πλατυκαμπου Λάρισας και αυτή είναι η γενιά της, άκουσον άκουσον είχαν να ετοιμάσουν μια παρουσίαση για την "έννοια του πολυτεχνείου χθες και πως αυτή είναι σήμερα" ,για κάποιο συγκεκριμένο λόγο η παρουσίαση απο τούς μαθητές κόπηκε ΓΙΑΤΙ ; ; ;

"Στην λέξη πολυτεχνείο εμπλέκονται διάφορα συναισθήματα κ διάφορες έννοιες.όμως όλες έχουν το ίδιο νόημα.το πολυτεχνείο ήταν ένας αγώνας της νεολαίας για τα άδικο που κυριαρχούσε..
κατά την γνώμη μου ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ...
δεν είναι απλώς μια επέτειος, δεν είναι απλώς μια γιορτή..το πολυτεχνείο ήταν μια ε­ξέ­γερ­ση της ελ­λη­νι­κής νε­ο­λαί­ας που ξε­σή­κω­σε ό­λο τον κό­σμο. Τα παιδιά εξεγέρθηκαν εναντίον κάθε αδικίας που....
υπήρχε.και θέτω το εξής ερώτημα.
.Πως γίνεται εμείς να είμαστε τόσο ανάξιοι σε σχέση με όλους εκείνους που τότε ξέροντας ότι πιθανώς θα πεθάνουν , πήγαν και πάλεψαν για τα 2 μεγαλύτερα αγαθά του λαού μας ανά τους αιώνες την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που μας στερήθηκαν τότε όπως και σήμερα.
Αλλά το σημαντικότερο είναι η στέρηση της ελευθερίας από εμάς την νέα γενιά. Και ποια ελευθερία εννοώ? την ελευθερία να ονειρευτούμε και να ελπίζουμε για ένα λαμπρότερο μέλλον, να κάνουμε όνειρα για αυτό το κάτι που θέλουμε στη ζωή μας....
Στη χώρα μας αυτή τη στιγμή έχει υποβληθεί ένα καθεστώς οικονομικής και πολιτικής επιβολής με το μνημόνιο ΕΕ-ΔΝΤ με την υπογραφή απλά μιας κυβέρνησης η μιας οικουμενικής κυβέρνησης που δεν αντικατροπτηζει τον λαό. Με αυτό τον τρόπο καταπατάται πλήρως η εθνική ανεξαρτησία και παραδίδετε πλήρως ο έλεγχος και η διοίκηση της χώρας καθώς και ο πλούτος της κ έρχεται σε αντίθεση με αυτά που διεκδίκησαν οι εξεγερμένοι το 1973..Η γενιά του Πολυτεχνείου σήμερα διοικεί την Ελλάδα και οι περισσότεροι πολιτικοί σύμφωνα με δηλώσεις τους ήταν εκεί.
Μήπως ήρθε η ώρα να θυμηθούν έστω και τώρα για ποιο πράγμα επαναστάτησαν; Τι ήθελαν να πετύχουν; Πως ονειρεύονταν τότε την Ελλάδα; Ίσως έτσι καταλάβουν πως την ονειρευόμαστε τώρα και εμείς.
Αν α­νοί­ξουμε τα μά­τια στη ση­με­ρι­νή πραγ­μα­τι­κό­τη­τα, τό­τε ί­σως μπο­ρεί να ξα­να­πο­κτή­σει έ­να σύγ­χρο­νο νό­η­μα η ε­ξέ­γερ­ση του Πο­λυ­τε­χνεί­ου και να συν­δε­θεί με νέ­ες διεκ­δι­κή­σεις και α­γώ­νες για κυνηγημένα όνειρα."

Κόρη μου με κάνεις περήφανο εσύ και η γενιά σου Για εσάς παλεύουμε και θα συνεχίζουμε να παλεύουμε ωσότου μας πάνε όλους φυλακή Εμείς για εσάς και εσείς για την Ελλάδα ρε γαμώτο ! ! !

SEBASTIAN Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα