ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΤΟ SITE ΤΗΣ ΤΗΛΕΜΑΓΕΙΡ​ΙΣΣΑΣ ΕΛΕΝΗΣ ΨΥΧΟΥΛΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑΝ ΤΑ "ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ" ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ.....

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΤΑ ΤΗΛΕΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ ΤΟΥ ΣΚΑΙ, ΕΛΕΝΗ ΨΥΧΟΥΛΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ, ΠΩΣ Η ΚΡΗΤΗ ΑΥΤΟΝΟΜΕΙΤΑΙ, (!!!!!!) ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΑΙ, ΜΕ "ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ"
ΣΧΟΛΙΑ...
ΤΟ SITE ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ www.chefonair.gr ... ΕΠΗΡΕΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟΝ..... ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ! ΤΟ ΣΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟ ΚΑΝΑΛΙ, ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ.

ΠΑΡΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΤΗΛΕΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ, ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΕ ΤΑ ΦΛΑΜΠΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ ΤΣΙΡΛΙΠΙΠΙ. ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΛΙΝΑΤΣΕΣ.. ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΕΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ.

ygro-pyr.blogspot.com
Keywords
Τυχαία Θέματα