ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΔΩΣΕΙ.!

Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν χθές στο μέγαρο Μαξίμου. Με το που εμφανίστηκε ο Σαμαράς στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων η Τρόικα κυριολεκτικά χέστηκε πάνω της, και αφησε κατα μέρος τις αδιάλλακτες θέσεις της, Ο Τομσεν και η παρέα του σχεδόν έβαλαν τα κλάμματα, και σύρθηκαν σε σκληρές διαπραγματεύσεις. ενω ο Καρατζαφέρης άρχισε κα σφυροκοπεί τους τροικανούς
με.......
αμείλικτα ερωτήματα, και να στέλνει τελεσίγραφα στη Μέρκελ ότι αν δεν συμμορφωθεί θα υποστεί τις συνέπειες, δηλαδή κάτι σαν απόβαση στο Αμβούργο χερσαίων δυνάμεων , ή βομβαρδισμό από αέρος του Βερολίνου..Η κόλαση για τους τροικανούς κράτησε πάνω από 5 ώρες, ενω είχε δωθεί εντολή να σφραγισθούν οι πόρτες του μεγάρου να μην το σκάσει κανένας .Ο Γαπ, παρακολουθούσε άφωνος (ως συνήθως) τα διαδραματιζόμενα, ενω ο Παπαδήμος ήταν σε ανοιχτη γραμμη με την Goldman Sachs και ανέφερε στα αφεντικά του για την πορεία της συζήτησης.

Κατάκοπος ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετα από πέντε ώρες συνεχους σφυροκοπήματος στα κεφάλια της τρόικας , εξήλθε του μεγάρου και με μία λιτή δήλωση μας είπε πως " η διαπραγμάτευση τώρα μόλις άρχισε" και "ότι θα κάνει ότι μπορεί να μας σώσει"...!!

Ομολογώ ότι μόλις άκουσα αυτη τη δήλωση ηρέμησα, γιατι τώρα πιά ξέρω ότι οι τυχες της πατρίδας πέρασαν στα στιβαρά χέρια ενός σκληρού διαπραγματευτή.

Τ'ωρα βέβαια ποιός δουλεύει ποιόν, αυτό είναι μιά άλλη ιστορία.......
ThanoSk.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα