Κατάθεση μήνυσης από τον Καλούδη

Κατατέθηκε σήμερα μεσημέρι στην Εισαγγελία Κέρκυρας από το Γιώργο Καλούδη μήνυση κατά του Οικονομικού Έφορου, και όλων των αρμόδιων υπαλλήλων του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και κατά του αρμόδιου Υπουργού Οικονομικών για την αντισυνταγματική και παράνομη άρνησή τους να δεχθούν τη κατάθεση χρημάτων, στο Ταμείο Παρακαταθηκών και...
Δανείων για τα τέλη κυκλοφορίας.

Γιώργος Καλούδης

Δικηγόρος
Α.Π. & Σ.τ.Ε.
ΕΓΚΛΗΣΗ – ΜΗΝΥΣΗ

ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ Κ.Λ.Π. ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ

ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

Γιώργου Καλούδη του Νικολάου, Δικηγόρου, κάτοικου Κέρκυρας (οδός Αρ. Σίδερη αρ. 3)

KATA

1. Της Υπαλλήλου που ήταν υπηρεσία τη Δευτέρα 19-1211 και Τετάρτη 21-12-2011 στο Τ.Π.Κ.Δ. Κέρκυρας, Ελισσάβετ

2. Του εκτελούντος καθήκοντα Προϊσταμένου της Α΄Δ.Ο.Υ. Κέρκυρας και του Τ.Π.Δ. Κέρκυρας Παναγιώτη Γάτσου

3. Της Διευθύντριας της Α' Δ.Ο.Υ. Κέρκυρας με την ιδιότητά της αυτής ως Προϊσταμένης του ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, κ. Παπαντελοπούλου

4. Του Προέδρου ή Προϊσταμένου του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων που κατοικοεδρεύει στην Αθήνα.

5. Του καθ' ύλην αρμόδιου Υπουργού Οικονομικών ή Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών ή Υφυπουργό Οικονομικών, και

6. Παντός άλλου Υπευθύνου, άμεσου ή έμμεσου συνεργού και ηθικού αυτουργού

ΠΡΟΣ

Την Κυρία ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΛΗΜ/ΚΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Κυρία Εισαγγελέα,

Α. ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Τη Δευτέρα 19-12-2011 και ώρα 11.00 το πρωί προσήλθα μαζί με περίπου 1.000 πολίτες της Κέρκυρας στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων Κέρκυρας για να καταβάλουμε 1 ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας 2012, που το κράτος τα ζητάει αντισυνταγματικά και μάλιστα προκαταβολικά.

Τη μήνυση την υποβάλλω μόνον εγώ διότι για κάθε μηνυτή απαιτείται παράβολο υπέρ του Κράτους Δημοσίου 100 ευρώ και δεν έχουμε χρήματα να την υποβάλλουμε όλοι από κοινού. Με τα παράβολα αυτά το κράτος αποτρέπει τους πολίτες από την άσκηση των δικαιωμάτων μας για να βρούμε το δίκιο μας στη Τρίτη Συντεταγμένη Κρατική Εξουσία, τη δικαστική Εξουσία.

Την αντισυνταγματική αυτή διάταξη τη προσβάλλουμε διότι παραβιάζει το ανθρώπινο δικαίωμά μας το προστατευόμενο από το άρθρο 6 στη Σύμβαση της Ρώμης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, και για το λόγο αυτό θα προσφύγουμε και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και θα ζητήσουμε καταλογισμό και ατομικά, στα υπεύθυνα πρόσωπα, π.χ. ατομικά στον Υπουργό Δικαιοσύνης ή ατομικά στον Υπουργό Οικονομικών και να σταματήσει πλέον αυτή η ατιμωρησία της πολιτικής κάστας του δικομματισμού που χρεωκόπησε τη χώρα μας και ήδη διέλυσε τη Κοινωνία μας.

Προσήλθαν περί τους χίλιους Κερκυραίους στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, στο β΄ όροφο της πρώην Νομαρχίας, που στεγάζεται απέναντι από το Δημόσιο Ταμείο και ευγενικά απευθύνθηκα προς τη κυρία που καθόταν εν υπηρεσία και της ζήτησα μπλοκ για να κάνουμε σύσταση παρακαταθήκης.

Η α' μηνυόμενη ρώτησε τον λόγο,
Keywords
Αναζητήσεις
καλουδης ψαρια, γιωργος καλουδης κερκυρα
Τυχαία Θέματα