ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΔΡΑΧΜΗ-ΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΠΩΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ...ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΔΝΤ...ΚΑΙ.....
ΙΣΧΥΡΟΠΟΊΗΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ
ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΩΣ ΝΟΜΙΣΜΑ...
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΠΩΣ H AKRODEJIA,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ...ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΩΣ ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...
ΜΙΛΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΕΘΝΟΥΣ...ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤHΣ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

Την υιοθέτηση της «ευρωδραχμής» ως επίσημο νόμισμα για τις συναλλαγές στο εσωτερικό, πρότεινε, σήμερα, ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ως ένα από τα μέτρα που συμπεριλαμβάνει το κόμμα του στο πρόγραμμά του για την αντιμετώπιση της κρίσης.
Μιλώντας σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό Alter, ο Γ. Καρατζαφέρης πρότεινε να κάνει η Ελλάδα ό,τι έκανε η Γερμανία το ’23:
«Επίσημο νόμισμα της χώρας, το ευρώ, αλλά ευρωδραχμή για το εσωτερικό της χώρας και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα 2 ετών», όπως είπε και εξήγησε το σκεπτικό του λέγοντας ότι η «ευρωδραχμή» θα χρησιμοποιείται μόνο στην Ελλάδα, ενώ το επίσημο νόμισμα στις σχέσεις μας με το εξωτερικό, θα είναι το ευρώ. Πράγμα που -σύμφωνα με τον Καρατζαφέρη - σημαίνει «μαζεύω ευρώ από τον τουρισμό, μαζεύω τα δικά μου ευρώ από το δασμό και ταυτοχρόνως έχω την δραχμή - όπως έκανε ο αμερικανός με το δολάριο και σώθηκε - και σε δύο χρόνια την αντικαθιστώ με αξίες σε ευρώ».


Όπως είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, η «ευρωδραχμή» θα αποθαρρύνει την έξοδο του χρήματος από την Ελλάδα και πρόσθεσε:
«Έτσι, ο λαθρομετανάστης που θα πληρώνεται στην ευρωδραχμή, δεν θα μου βγάζει 12 δισ. έξω, δεν θα έχουν καμία αξία. Το Lidl, το Carefour που μαζεύουν κάθε Παρασκευή όλο το βιός των Ελλήνων, δεν θα μου βγάζει στο εξωτερικό, γιατί δεν θα έχει καμία αξία».
Κατά τον Γ. Καρατζαφέρη, με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργηθεί κίνηση στην αγορά, θα παραχθεί πλούτος για φορολόγηση, θα υπάρχει ανάπτυξη και η χώρα θα μπορέσει να τα βγάλει πέρα.
«Αλλά όλα αυτά θέλουν μια δυνατή κυβέρνηση, αποφασισμένη, που να γνωρίζει το αντικείμενο και να έχει όρεξη να πολεμήσει προς αυτή την κατεύθυνση», πρόσθεσε.

ΠΡΕΖΑ TVΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα