Τελικά και η πτώχευση είναι προγραμματισμένη και....UFO μας κυβερνάνε!

Στις 13 Μαρτίου γράφαμε για τις "θριαμβολογίες" Παπανδρέου μετά τη σύνοδο κορυφής:

"Σωθήκαμε" επειδή εμείς δεν έχουμε πιάσει "πάτο" σε ζημιές (κι έχουμε ακόμη "λίπος" να κάψουμε). Διότι ο "πάτος" μετά την αποτυχία του Μνημονίου είναι η απώλεια της δημόσιας περιουσίας όπως προβλέπεται από τους......
όρους της Τρόικας που βέβαια δεν μπορεί να γίνει υπό μορφή "κατάσχεσης" αλλά "πώλησης" της στους αγοραστές που θα μας υποδείξει
η Μέρκελ.
Και "σωθήκαμε" επειδή οι τοκογλύφοι πιστωτές μας (γαλλογερμανικές τράπεζες) δεν έχουν πιάσει "οροφή" στα κέρδη (και δεν πρόκειται να μας αφήσουν από τα νύχια τους μέχρι αυτό να γίνει).
Δηλαδή να τους δοθεί το χρονικό περιθώριο να ξεφορτωθούν με τα χρήματα του Μνημονίου τα ομολόγα που κατέχουν, να πάρουν και τα 50 δις από τη πώληση της δημόσιας περιουσίας που θα πάνε κατευθείαν στις τσέπες τους και βέβαια να εγγράψουν ως ιδιοκτησία τους τη δημόσια περιουσία.
Όταν εμείς θα έχουμε πιάσει πάτο χάνοντας κερδοφόρες ΔΕΚΟ, δημόσια και ιδιωτική γη (μόνο στην Αγροτική τράπεζα είναι υποθηκευμένη όλη η γη των αγροτών), ποτάμια, λίμνες, υδροηλεκτρικούς σταθμούς, νερό, ενέργεια κλπ και όταν εκείνοι θα έχουν χτυπήσει "ταβάνι" εξασφαλίζοντας το μέγιστο των κερδών ή το ελάχιστο των ζημιών για τις τράπεζες τους (περνώντας εξολοκλήρου το κόστος σωτηρίας τους στις πλάτες μισθωτών, συνταξιούχων και των Ευρωπαίων φορολογούμενων) τότε θα μας επιτρέψουν και επισήμως.... να πτωχεύσουμε!( η Μέρκελ προδιέγραψε αυτό το χρόνο για μετά το 2013)". (από το άρθρο "ΖΗΤΩ ΣΩΘΗΚΑΜΕ")
Τώρα ο κ. Πάρις Κουκουλόπουλος με τις δηλώσεις του ότι υπάρχει συμφωνία για πτώχευση σε 3-4 χρόνια όταν τα ομολόγα θα έχουν μετατραπεί σε ενυπόθηκα δάνεια έρχεται να μας επιβεβαιώσει ενω ο Σοιμπλε μιλάει για " κίνδυνο άτακτης χρεοκοπίας" υπονοώντας ότι προτιμά μια προγραμματισμένη .
Απ την άλλη στις 25 Μαΐου γράφαμε "Μήπως μας κυβερνάνε UFO;" και να που έρχεται η κ. Βάσω Παπανδρέου να μας επιβεβαιώσει με την επίθεση της προς τον κ.Παπακωνσταντινου:
"Όταν σε είχα επισκεφθεί στα τέλη του 2009 και σου είχα πει να πάρεις μέτρα, με αντιμετώπισες σαν ούφο! "
Τελικά και η πτώχευση είναι προγραμματισμένη συμφώνα με τα συμφέροντα των δανειστών μας ( που παρουσιάζονται ως συμφέρον της Ευρωζώνης ) και....UFO μας κυβερνανε!

http://tapsila.blogspot.comΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα