Κακό μπελά είχε βρει μαζί της ο Τόμσεν!!

Κακό μπελά φαίνεται πως είχε βρει ο Πωλ Τόμσεν με το πρώην μέλος της ΕΛ.ΣΤΑΤ. Ζωή Γεωργαντά.
Εκτός από τα e-mail που του έστειλε, τον είχε πάρει και τηλέφωνο από πάνω προκειμένου να του εκφράσει τα παράπονά της για τον προϊστάμενό της στην Ανεξάρτητη Αρχή Ανδρέα Γεωργίου.

Ερωτηθείς σχετικά από τον....
βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Ρήγα στην Εξεταστική Επιτροπή , ομολόγησε ότι τηλεφώνησε στον κ.Τόμσεν και του είπε: «Εγώ πιστεύω ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο
είναι ένας σοβαρός οργανισμός και πίστευα μέχρι τώρα ότι ενδιαφέρεται να έχει σοβαρά στατιστικά στοιχεία. Και μου είπε, βεβαίως. Και του λέω, τότε γιατί μας στείλατε εδώ τον κ. Γεωργίου ο οποίος μέχρι στιγμής σε προχωρά τα σωστά στατιστικά στοιχεία; Και μου είπε ο κ. Τόμσεν, θα του κάνω συστάσεις. Κι εγώ του είπα και γέλαγε κιόλας, δεν νομίζω ότι ο κ. Γεωργίου δέχεται συστάσεις. Και μου είπε τότε θα το πω στον κ. Υπουργό για να του κάνει».

Επιβεβαίωσε επίσης ότι του είχε στείλει και άλλο e-mail μέσω του οποίου έστελνε το τηλέφωνό της στον κ. Τόμσεν και του ζητούσε να της στείλει το δικό του.

Στο μεταξύ, μπορεί τον πρόεδρο της ΕΛ.ΣΤΑΤ να τον πέρασε από γενεές δεκατέσσερις, διερωτήθηκε «ποιος είναι αυτός» και«ποιος τον ήξερε πριν έρθει στη χώρα μας», τον χαρακτήρισε «ανίκανο», «υπάκουο», «απλό εργαλείο» αλλά προς το τέλος της συνεδρίασης έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει κάτι προσωπικό απέναντί του καταγγέλλοντας ως λανθασμένο τον τρόπο υπολογισμού του ελλείμματος. «Αν δείτε», είπε, « e-mails που του έχω στείλει, θα δείτε ότι του λέω, ‘’Ανδρέα, έλα να πιούμε έναν καφέ να χαλαρώσεις’’. Αυτό του λέω».
http://briefingnews.gr/p
Keywords
Τυχαία Θέματα