Ήταν αληθινό φιλί

Η φωτογραφία αυτή έκανε το γύρο του κόσμου. Τραβήχτηκε στους δρόμους του Βανκούβερ κατά τη διάρκεια ταραχών με αφορμή έναν αγώνα χόκεϋ επί πάγου. Κάποιοι έσπευσαν να υποστηρίξουν ότι ήταν αποτέλεσμα φωτομοντάζ, ενώ άλλοι υπέθεταν ότι το ζευγάρι δεν ερωτοτροπούσε αλλά προσπαθούσε να...
προφυλαχθεί ή να σηκωθεί από το έδαφος. Όμως στην εποχή του διαδικτύου και με τις διαστάσεις που πήρε το θέμα δεν ήταν δύσκολο να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να βρεθούν οι δύο ερωτευμένοι νέοι...
Ο φωτογράφος Rich Lam κάλυπτε τα εκτενή επεισόδια μετά την ήττα των Vancouver
Canucks με 4-0 από τους Boston Bruins για το Stanley Cup. Όπως αναφέρει, «Ήταν ένα πλήρες χάος. Στην περιοχή είχαν σπάσει δυο αυτοκίνητα και τους είχαν βάλει φωτιά, ενώ διάφοροι πλιατσικολόγοι είχαν σπάσει ένα πολυκατάστημα», προσθέτοντας ότι «Σε εκείνο το σημείο η ομάδες καταστολής της αστυνομίας έτρεχαν από εδώ και από εκεί. Αφού σταμάτησαν να τρέχουν είδα το ζευγάρι στο δρόμο».

Όταν τραβήχτηκε η φωτογραφία, ο Lam δεν ήξερε τι θα αποκάλυπτε. Μιλώντας στο περιοδικό Esquire ανέφερε ότι, επιστρέφοντας στο γραφείο του, ο αρχισυντάκτης του παρατήρησε πρώτος ότι οι νεαροί που βρίσκονταν στο δρόμο δεν είχαν χτυπήσει, απλά φιλιούνταν.

Όπως τελικά αποδείχθηκε, το ζευγάρι που, παρά τα δακρυγόνα και το ξύλο, προτίμησε να φιληθεί με πάθος στη μέση του δρόμου είναι πραγματικό. Μάλιστα περιέγραψαν την ιστορία από τη δική τους πλευρά σε μια αποκλειστική συνέντευξη στην Καναδική τηλεόραση, επιβεβαιώνοντας την ιστορία του Rich Lam.

Ακόμα και τώρα κάποιοι υποστηρίζουν ότι σε άλλες φωτογραφίες φαίνονται κάποια άτομα γύρω από το ζευγάρι που θα μπορούσαν να θεωρηθούν ότι φρόντιζαν για το σωστό στήσιμο του πλάνου. Μέχρι και ο ίδιος ο Rick Lam μετά από όλο τον πανζουρλισμό ανέφερε «Την κοιτάζω ξανά και ξανά, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω τι να πιστέψω πλέον»... Εμείς επιλέγουμε να πιστέψουμε τη ρομαντική εκδοχή που περιέγραψε το ίδιο το ζευγάρι. Άλλωστε αυτή η φωτογραφία θα μείνει ως σύμβολο στην ιστορία, είτε ήταν στημένη είτε ήταν αυθόρμητη.

http://www.dailynews24.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα