Ηλίας Τσολακίδης. Η ιστορία της Εθελοντικής Ομάδας, οι αγορές κατευθείαν από τον παραγωγό, το λάδι που έρχεται, η πολιτική κατάσταση…

Γράφει η Έφη Κεραμιδιώτη.
Συνάντησα τον Ηλία Τσολακίδη πριν από λίγες μέρες στον προσωπικό του χώρο. Στο γραφείο που έχει φτιάξει πάνω από το σπίτι του. Το όνομά του ακούστηκε για πρώτη φορά πριν από μερικά χρόνια στην Κατερίνη όταν ξεκινούσε η δράση «Χαρίζω μια μέρα από το καλοκαίρι μου στο δάσος», αργότερα με την «δίκη της πετούνιας» και με τα διόδια.

Ένα
εκ των ιδρυτικών στελεχών της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης ν. Πιερίας, οικογενειάρχης, πατέρας, σύζυγος, επαγγελματίας, εθελοντής, αγανακτισμένος, επαναστάτης, αλληλέγγυος. Δεν θα προσποιηθώ ότι είμαστε στενοί φίλοι παρά το γεγονός ότι οι συγκυρίες τα έφεραν έτσι ώστε να συναντηθούμε αρκετές φορές και να μιλήσουμε ακόμη περισσότερες.
Σε μια κλειστή κοινωνία, μιας επαρχιακής πόλης, ένας άνθρωπος με το προφίλ του Ηλία Τσολακίδη αποτελεί μυστήριο. Ένα ερωτηματικό. Ελάχιστοι ξέρουν με τι ασχολείται. Πολλοί εκφέρουν άποψη για τα κίνητρά του. Η καχυποψία είναι ίδιον των Ελλήνων.
Διαβάστε όλη τη συνέντευξη εδω: http://portalpierias.gr/archives/5119
Keywords
Αναζητήσεις
ηλιας τσολακιδης, τσολακιδης λάδια
Τυχαία Θέματα