Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…!!!

Ότι πολυτιμότερο σε ανθρώπινο δυναμικό έχει η χώρα σήμερα, είναι το καταρτισμένο και έμπειρο επιστημονικό της δυναμικό που ανταποκρίθηκε στο έπακρον κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων, συντελώντας σε ένα ακόμα θαύμα της Ελλάδας για την κατασκευή των έργων σε περίοδο περίπου 18 μηνών…!!!
Αυτό σε γενικές γραμμές είχε και σαν .......
αποτέλεσμα να «ακυρώσει» τους «εξειδικευμένους» ξένους συμβούλους
που προσπαθούσαν να καθοδηγήσουν τους έλληνες επιστήμονες σε αυτή την διαδικασία…!!!
Με απλά λόγια οι Έλληνες της δεκαετίας του 2000 δημιούργησαν ένα παγκόσμιο δεδομένο και «άδειασαν» κάθε είδους ξένους συμβουλάτορες…!!!
Όλοι αυτοί, και οι νέοι που εκπαιδεύτηκαν από αυτούς σήμερα οδεύουν προς την έξοδο από την χώρα για να δώσουν την ικανότητα τους σε άλλες χώρες…!!!
Ενώ συμβαίνει αυτό, οι «κυβερνώντες» παρακολουθούν αμέριμνοι το θέμα, και σχεδόν βγάζοντας μίσος προς τον Ελληνικό λαό, επιτρέπουν προκλητικά την είσοδο 3.000.000 μεταναστών με σκοπό το 2020 να έχουν φτάσει τα 6-7.000.000 (λόγω πολλών γεννήσεων), και μάλιστα "με δικαίωμα ψήφου" …!!!
Πέρα από όλα αυτά, το δεύτερο γεγονός που συντελείται σήμερα στη χώρα μας είναι η γενοκτονία της λεγόμενης τρίτης ηλικίας, αφαιρώντας τους τη σύνταξη και στερώντας τους τα φάρμακα με απώτερο στόχο να τους εξαφανίσουν «μια ώρα αρχύτερα» όπως θα έλεγαν οι προγονοί μας…!!!
Όλα τα παραπάνω προδιαγράφουν μια χώρα στην οποία σε μερικά χρόνια οι Έλληνες θα αποτελούν την μειονότητα ( με περίπου 5.000.000 Έλληνες και 7.000.000 αλλοδαπούς πολύ χαμηλού κοινωνικού επιπέδου,) και θα ολοκληρωθεί το σχέδιο του αφελληνισμού σύμφωνα με τις εντολές της ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ , και με την συνενοχή ολοκλήρου του πολιτικού κόσμου της χώρας μας, και με την απονέκρωση των αντανακλαστικών ολοκλήρου Ελληνικού λαού…!!!
Δεν έχουν όμως λάβει υπ’ όψη ότι η φύση έχει μία διαδικασία με την οποία ανατάσσει όλες τις εκτροπές οι οποίες τείνουν να ακυρώσουν τους νόμους της, και η διαδικασία αυτή έχει ένα και μόνο όνομα «Β Ι Α»…!!!!!!

thoureios.blogspot.com
Keywords
Τυχαία Θέματα