Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου

Η εκλογή του κ. Ομήρου, Προέδρου της ΕΔΕΚ στην προεδρία της Βουλής της Κύπρου, είναι μια νέα νίκη των Ελληνοκεντρικών δυνάμεων, που αντιτίθενται στην εθνομειοδοτική νεοκυπριακή πολιτική του Προέδρου Χριστόφια, που χαντάκωσε το Κυπριακό και οδηγεί την Κύπρο
μακρυά από τις.....
ρίζες της.

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους όσους συνέδραμαν στην προσπάθεια.

Τα κόμματα που ψήφισαν τον κ. Ομήρου, τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο και προπαντός στον κ. Κουλία τον συνεπέστερο αντι-ανανικό βουλευτή της Κύπρου, που δεν του πήγε η καρδιά να ψηφίσει τον εκλεκτό του ΑΚΕΛ στην προεδρία της Βουλής και να ενισχύσει με την ψήφο του τη συνεργασία ΑΚΕΛ - ΔΗΚΟ για να μπορεί ο κ. Χριστόφιας να καταστρέφει ανενόχλητος την πατρίδα μας.

Περιττόν να πω ότι ο αγώνας απαλλαγής από τον κ. Χριστόφια και τους Νεοκυπρίους και τους άλλους εθνομειοδότες θα γίνει στις επόμενες προεδρικές εκλογές και προς τούτο πρέπει να συντονιστούν όλες οι Ελληνοκεντρικές δυνάμεις.

Πριν τη διεξαγωγή όμως των προεδρικών εκλογών έχουμε τις δημαρχιακές εκλογές και προς αυτη την κατεύθυνση πρέπει να ετοιμαστούν να δώσουν μάχη οι Ελληνοκεντρικές δυνάμεις με σ΄τοχο να διώξουν από όλες τις δημαρχίες τους ΑΚΕΛΙΚΟΥΣ.

Ελπίζουμε ότι η κλίκα του κ. Νικόλα Παπαδόπουλου και της κυρίας Αναστασίας Παπαδοπούλου, ότι δεν θα τρέχει να ξαναβγάλει στη δημαρχία την Ελένη Μαύρου και τον Κατσουρίδη, όπως ατυχώς έκαναν την τελευταία φορά τα παιδιά του αείμνηστου Τάσου Παπαδόπουλου, που γύριζαν τις γειτονιές της Λευκωσίας για να στηρίξουν την βαμμένη Ανανίστρια Ελένη Μαύρου και τον Ανανιστή Κατσουρίδη.

Από τους οικολόγους αναμέναμε πιο καθαρή στάση.

Και από τον κ. Νικόλα Παπαδόπουλο να δείξει τη συνέπεια του κ. Κολοκασίδη.

Μήπως ήρθε η ώρα να γίνουν εσωκομματικές εκλογές στο ΔΗΚΟ για να αναδειχθεί στην προεδρία του κόμματος ο κ. Κολοκασίδης και αναπληρωτής πρόεδρος ο κ. Ζαχαρίας Κουλίας;Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα