Η ομιλία του Παπανδρέου (videos)

Δείτε την ομιλία του Παπανδρέου στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Τα σημαντικότερα σημεία είναι τα εξής:

«Όσοι ζητούσαν δημοψήφισμα παλιότερα, τώρα κρύβονται. Ο πολιτικός κόσμος δεν ήθελε να αναλάβει τις ευθύνες του. Ποιος φοβάται το λαό;», είπε χαρακτηριστικά από το βήμα της Βουλής
στη.....
συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το διακύβευμα του δημοψηφίσματος θα ήταν οι αποφάσεις της 26ης Οκτωβρίου και όχι αν θα παραμέναμε στην ευρωζώνη, ενώ χαρακτήρισε λάθος τις εκλογές.

«Η λύση των εκλογών είναι καταστροφική. Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι στο τέλος των εκλογών η χώρα δεν θα πτώχευε», είπε ο κ. Παπανδρέου.

«Δεν θα βάζαμε ποτέ ως θέμα στο δημοψήφισμα το "μένουμε ή φεύγουμε από το ευρώ"», είπε ο κ. Παπανδρέου και τόνισε ότι προέκυψε ως ζήτημα επειδή δεν υπήρξε ευρύτερη συναίνεση.

"Κουβαλάμε ένα σταυρό και από πάνω μας πετάνε και πέτρες. Ιδιαίτερης σημασίας η αυριανή ψηφοφρία, η ψήφος εμπιστοσύνης είναι η εγγύηση για το πώς θα προχωρήσουμε στα επόμενα βήματα».

«Χαίρομαι που το άνοιγμα συζήτησης για δημοψηφ. δημιούργησε θετικό ευεργετικό σοκ & έφερε θετικά αποτελέσματα στον πολιτικό κόσμο».

Χαιρέτισε ακόμη την ανακοίνωση του προέδρου της ΝΔ να ψηφίσει τη δανειακή σύμβαση και είπε ότι θα πρέπει να γίνει μια ουσιαστική συζήτηση για να δούμε πως θα προχωρήσουμε.









 http://www.supercomments.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα