Η ΝΔ είναι το κόμμα που δεν διαθέτει την παραμικρή σοβαρότητα!

Όπως δείχνουν τα πράματα – ειδήσεις και φήμες των τελευταίων ημερών η ΝΔ είναι το κόμμα που δεν διαθέτει την παραμικρή σοβαρότητα!
Δεν έχουν καταλάβει ότι το χαντάκωμα της ΝΔ οφείλεται στην πολιτική της, πιο φανατικά και από το ΠΑΣΟΚ, υπέρ του μνημονίου;
Δεν έχουν καταλάβει ότι η υπογραφή του δεύτερου και χειρότερου μνημονίου
με την δανειακή σύμβαση την έχει διαλύσει εκλογικά;
Σίγουρα όχι η μη συμμετοχή των ρεταλιών της πολιτικής που μαζεύει τώρα στο κόμμα ο Σαμαράς, Ντόρα Μητσοτάκη- Μπακογιάννη, Μάνο, Καρατζαφέρη και όποιον άλλον περιμαζέψουν.
Καλά να πάθουν πιάνοντας λιγότερα ποσοστά από τις....
εκλογές της 6ης Μαΐου ο Σαμαράς θα μείνει στην ιστορία σαν ένας από τους πιο αποτυχημένους πολιτικούς.

Κρίμα που όσοι στις εσωκομματικές εκλογές τον υποστήριξαν περίμεναν άλλον πολιτικό και αυτός τους κορόιδεψε αγρίως, ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο αλλά και για το χάσιμο χρόνου για την υποστήριξή του θα κινηθεί εκδικητικά και δεν θα κάνει άσχημα.

Βέβαια μετράει ως πολύ αρνητικά η συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ και η υποστήριξη των μνημονίων και της απώλειας της Εθνικής ανεξαρτησίας. Ευτυχώς αυτό εκλαμβάνεται ως προδοσία από τους περισσότερους και αυτό είναι που δεν ανέχονται.

Εν αντιθέσει ο Βενιζέλος με αυτές τις συγκυρίες ξεκαθαρίζει το κόμμα διώχνοντας ότι θεωρεί εμπόδιο και βαρίδιο στην αναγέννηση του πολύ σάπιου κόμματος που παρέλαβε, άσχετα αν και αυτός ήταν μόνιμα εκεί μέσα που θα έπρεπε να θεωρείται και αυτός το ίδιο.
Ο Σαμαράς όχι μόνο δεν τόλμησε να καθαρίσει το κόμμα του από όλους αυτούς που το βαραίνουν, περιμαζεύει και όλους τους αποτυχημένους και εκείνους που διέγραψε γιατί ψήφισαν το πρώτο μνημόνιο !!!
Όπως θα διαβάσατε σε άλλα ιστολόγια, τα περιμαζεμένα ρετάλια της πολιτικής θα τοποθετηθούν μαζί με τις όποιες κουστωδίες-συνοδείες θα φέρουν μαζί τους σε εκλόγιμες θέσεις!!!
'Άρα όσοι από τους εναπομείναντες ψηφοφόρους της ΝΔούλας πλέον δεν τους θέλουν, θα τους έχουν βουλευτές και το πιθανότερο επόμενους αρχηγούς, αφού έτσι και αλλιώς ο Αντώνης θα δει την πλάτη του Αλέξη. Αυτό δείχνει επίσης ότι ούτε και τους εναπομείναντες ψηφοφόρους δεν σέβονται για να τους κρατήσουν!
Ε ρε Αλέξη, κατάφερες όχι μόνο να τρομάξεις το καθεστώς αλλά και να γελοιοποιήσεις πρώην μεγάλα και κυβερνητικά κόμματα, αυτό και μόνο να δει κανείς, είναι κέρδος.
Τα περαιτέρω συμπεράσματα δικά σας.
Keywords
Τυχαία Θέματα