Η λευκή σελίδα 124

Επί τέλους καταλάβαμε για ποιο λόγο υπήρχε η λευκή σελίδα 124 του προϋπολογισμού και τον λόγο που μας φεσώσανε τον Παπαδήμιο.
Δυστυχώς δεν υπάρχουν παλικάρια στην σημερινή βουλή.
– Τούς πάτησε το τραίνο-
Σε συνεννόηση με τις τράπεζες που χρηματοδοτούν τα κόμματα και με τα ....
μεγαλοκάναλα που χρωστάνε τον αγλέορα ,μας ζαλίζουν καθημερινώς με οτιδήποτε τους κατέβει στο κεφάλι με απώτερο σκοπό την καθοδήγηση του λάου ώστε
να αποδεχτεί ως μοναδική λύση την ολέθρια συμφωνία του PSI- την ανταλλαγή των ομολόγων- τον σφαγιασμό των μισθών και των συντάξεων και την φτωχοποίηση του περήφανου Ελληνικού λαού.
Οι τράπεζες τις ζημιές που θα καταγράψουν θα τις καλύψουν με αυξήσεις μετοχικών κεφαλαίων που θα πληρώσουν πάλι τα κοροΐδα με κοινές μετοχές άνευ ψήφου.
Στην ουσία αέρας κοπανιστός ούτε διοίκηση ούτε πρώτη εξασφάλιση σε περίπτωση χρεοκοπίας, που λογιστικά και μαθητικά είναι βέβαιη.
Οι κοινές άνευ ψήφου μετοχές είναι ότι και οι προνομιούχες μετοχές του νόμου Αλογοσκούφη χωρίς όμως τόκο.

Πιστεύει κανείς ότι υπάρχουν βουλευτές που θα εναντιωθούν?
Ξεχάστηκε και το χειροκρότημα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. όταν ο ΓΑΠ ανακοίνωσε ότι οι μετοχές θα είναι κοινές για να ελέγχουμε τις τράπεζες.
Το κράτος θα πάρει περίπου 40 δις από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας
θα τα δώσει σήμερα στις τράπεζες, θα τα πληρώσει αύριο ο λαός με επιτόκιο 4%, χωρίς κανένα έλεγχο , όπως γινόταν και μέχρι σήμερα και θα συνεχίσουν τα θαλασσοδάνεια για τους μεγάλους και την τοκογλυφία και το σφίξιμο της θηλιάς για τα νοικοκυριά.

Το 50,8% των ιδιοκτητών δηλώνουν ότι μάλλον ή σίγουρα δεν θα μπορέσουν να πληρώσουν τον επόμενο χρόνο τους φόρους στα ακίνητα (ειδικό τέλος μέσω ΔΕΗ, ΦΑΠ, κλπ.).έναντι 45,9%
*Οκτώ στους δέκα Έλληνες έχουν κάποιας μορφής ιδιοκτησία (διαμέρισμα, μονοκατοικία ή επαγγελματικό χώρο) και σχεδόν οι μισοί (43,6 %) έχουν πάρει στεγαστικό δάνειο για αγορά ακινήτου που το οφείλουν ακόμη και σήμερα.
Για το έτος 2010 οι αμοιβές τραπεζικών ιδρυμάτων υπερέβησαν τα προϋπολογισθέντα περίπου 100 εκατ. ευρώ, όσα κόβουν από τις επικουρικές συντάξεις που στο κάτω κατω της γραφής είναι χρήματα των συνταξιούχων που τα πήραν τα φάγανε, χωρίς να ρωτήσουν.
Ζητούμε από τον νομικό κόσμο να οδηγήσει τους συνταξιούχους σε αγωγές κατά του κράτους και ατομικά κατά των διοικητικών συμβουλίων και του ΓΕΝΊΤΣΑΡΟΥ- ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ.

Μήπως όπως απαιτούν αυτοί το κούρεμα πρέπει να απαιτήσουμε τώρα και εμείς κούρεμα στα δάνεια μας και όχι ρυθμίσεις που είναι ασύμφορες και τοκογλυφικές και εξυπηρετούν μόνο τις τράπεζες, ανάλογα με τις μειώσεις που έχουμε υποστεί.
Να στείλουμε μηνύματα, επιστολές σε όλους τους βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου και να τους καθιστούμε ατομικά υπεύθυνους, για ότι συμβεί στα σπίτια μας στις οικογένειες μας, στα ασφαλιστικά ταμεία και να μην υπογράψουν καμία σύμβαση που θα τους φέρει αντιμέτωπους με την οργή του λάου, διότι τα όρια έχουν εξαντληθεί προ πολλού και έρχε
Keywords
Τυχαία Θέματα