Η "ευρωπαϊκή οικονομική διακυβέρνηση" ήταν πνευματικό αποκύημα των Ναζί

Οι οικονομικοί τρομοκράτες σχεδιάζουν την ίδρυση των "Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης"

Του Paul Joseph Watson*
για το διαδικτυακό ειδησεογραφικό κανάλι Prison Planet

Οι Ευρωπαίοι παγκοσμιοποιητές εκτελούν άλλη μια πράξη οικονομικής τρομοκρατίας, εκμεταλλευόμενοι την κρίση χρέους της ευρωζώνης, σε....
μια προσπάθεια να δημιουργήσουν τις "Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης", ενώ ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Herman Van Rompuy, ανακοινώνει ότι είναι έτοιμος
να ηγηθεί της ομάδας. Πρόκειται για μια κίνηση που έχει ανατριχιαστικές ομοιότητες με κάποια σχέδια κορυφαίων Ναζί, αρκετοί από τους οποίους πρωτοστάτησαν στην ίδρυση της ΕΕ, και αποστολή των οποίων ήταν η οικοδόμηση μιας πανευρωπαϊκής οικονομικής διακυβέρνησης.

Οι ηγέτες της ΕΕ εσκεμμένα διαχέουν τον πανικό γύρω από τις συνέπειες της εξόδου των κρατών-μελών της Ευρωζώνης από το ενιαίο νόμισμα, προειδοποιώντας ότι μια ενδεχόμενη κατάρρευση του ευρώ θα οδηγήσει σε στρατιωτικό νόμο, ακόμη και σε εμφύλιο πόλεμο.

Η "λύση" που προτείνουν είναι η ανάληψη ακόμα περισσότερων εξουσιών από τους ίδιους, ώστε να δημιουργηθεί μια κοινή οικονομική πολιτική, την οποία όλα τα κράτη-μέλη θα αναγκαστούν να ακολουθήσουν, εις βάρος της εθνικής κυριαρχίας τους, με άλλα λόγια μια de facto οικονομική διακυβέρνηση για ολόκληρη την Ευρώπη.

Σύμφωνα με άρθρο της ιρλανδικής Irish Independent, "o πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Herman van Rompuy, δήλωσε στις 6 Σεπτεμβρίου ότι ήταν έτοιμος να θέσει υποψηφιότητα για μια δεύτερη θητεία ως πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να ηγηθεί των 'Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης'. Ο κ. Van Rompuy έχει ανακοινώσει ότι είναι πρόθυμος να επιληφθεί της εκκρεμούσας κρίσης χρέους της Ευρωζώνης, με νέες εξουσίες, που θα γίνουν η βάση μιας 'οικονομικής διακυβέρνησης' των Βρυξελλών".

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με την αγγλική Daily Mail, ο Βρετανός πρωθυπουργός, David Cameron, δήλωσε στις 5 Σεπτεμβρίου ότι η Βρετανία "θα πρέπει να επιτρέψει στις χώρες της Ευρωζώνης να πορευθούν προς την ίδρυση των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης, οι οποίες θα μοιράζονται μια κοινή οικονομική πολιτική.

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας παραδέχθηκε ότι δεν ήταν βέβαιο εάν η Γερμανία και οι άλλες χώρες έχουν την πολιτική βούληση να αποφύγουν τη διάλυση της Ευρωζώνης, αλλά επέμεινε ότι θα πρέπει να καταβάλουν προσπάθειες, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ένα είδος 'ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης' στην οποία τα κράτη-μέλη θα συνδέονται με στενότερους δεσμούς απ' ό,τι σήμερα".

Η απόφαση των παγκοσμιοποιητών να εκμεταλλευθούν την κρίση του χρέους, προκειμένου να αποσπάσουν με τη βία την οικονομική κυριαρχία κάθε κράτους-μέλους της ΕΕ, μέσω της δημιουργίας μιας κεντρικής οικονομικής επιτροπής προγραμματισμού (δηλαδή των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης), στην οποία όλες οι χώρες θα είναι υπόλογες, δεν είναι απλά μια πράξη οικονομικής τρομοκρατίας, αλλά μια ανατριχιαστική αναδρομή στις ίδιες εκείνες ιδέες που εμπνεύστηκαν κάποια
Keywords
Τυχαία Θέματα