Η επισκόπηση του τύπου σήμερα

Η εγκύκλιος του υπουργείου Οικονομικών για τις τελικές ρυθμίσεις του ΦΠΑ, οι δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών Ευ. Βενιζέλου για την οικονομία, οι περικοπές στις επικουρικές συντάξεις και οι πυρκαγιές που μαίνονται σε όλη την Ελλάδα κυριαρχούν στα....
σημερινά πρωτοσέλιδα του τύπου.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ:
"Μέσα στις φλόγες η Ελλάδα!.."

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "σκληρή μάχη δίνουν πυροσβέστες, εθελοντές, πεζοπόρα τμήματα του Στρατού, αεροσκάφη κ.α. Εκκενώθηκαν ολόκληρα χωριά. Με συνενόχους τους εμπρηστές και τα μποφόρ μαίνονταν 60 πυρκαγιές από τον Εβρο ώς το Μεσολόγγι και τη... Γλυφάδα!"

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Πάμε ολοταχώς για χρεωκοπία και άγριο "κούρεμα" του χρέους σε ποσοστό 66%"

Η εφημερίδα γράφει ότι "η κυβέρνηση καταρρέει μετά από συνεχείς ενδοκυβερνητικούς, εσωκοινοβουλευτικούς και εσωκομματικούς τριγμούς, και ουδείς κυβερνητικός πλην του υπουργού Οικονομικών Ευ. Βενιζέλου, ο οποίος έχει επωμιστεί το δυσβάσταχτο εθνικό φορτίο της δημοσιονομικής επιβίωσης, δεν ασχολείται με το κεντρικό ζητούμενο που αφορά την τύχη της χώρας".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "ΣΟΚ! 20% ΚΑΤΩ οι επικουρικές και των υγιών Ταμείων"

Η εφημερίδα γράφει ότι "το μαχαίρι στις επικουρικές συντάξεις θα αφορά όλα τα Ταμεία, είτε έχουν πρόβλημα είτε όχι. Κατά μέσο όρο, ο περιορισμός των επικουρικών συντάξεων θα είναι της τάξεως του 20% και σε περιπτώσεις που το επικουρικό ταμείο είναι "πνιγμένο στα χρέη" τότε η περικοπή μπορεί να είναι διπλάσια".

ΕΘΝΟΣ: "Κλείνουν στρατόπεδα και αεροδρόμια-Το απόρρητο σχέδιο περικοπών στις Ενοπλες Δυνάμεις"

Η εφημερίδα γράφει ότι "δραστικές μειώσεις περιλαμβάνει το σχέδιο των Γενικών Επιτελείων για τις περικοπές στις Ενοπλες Δυνάμεις. Κλείνουν σχηματισμοί, καταργούνται κέντρα νεοσυλλέκτων, μεραρχίες, μονάδες, καθώς και στρατιωτικά αεροδρόμια".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Βατικανό καλεί UFO! Ο Πάπας ετοιμάζει διάσκεψη σχετικά με την ύπαρξη των εξωγήινων"

Η εφημερίδα γράφει ότι "το Βατικανό μας προετοιμάζει τώρα για το "μεγάλο μήνυμα" που κυβέρνηση των ΗΠΑ και η NASA σχεδιάζουν να ανακοινώσουν σύντομα. Σε αναμονή, λοιπόν, για τη δημοσιοποίηση (ίσως και με τη...βοήθεια του Blue Beam Project που γράφαμε στο προηγούμενο φύλλο του Σαββάτου) όλο και πιο συγκλονιστικών νέων που θα κυκλοφορήσουν σιγά-σιγά".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Ζητάει τα ασημικά για παλιοσίδερα-Στις τιμές πάτου του χρηματιστηρίου θέλει ο Ρεν τις ελληνικές επιχειρήσεις"

Η εφημερίδα γράφει ότι "ο επίτροπος της ΕΕ Ολι Ρεν, σε επίσημη γραπτή του δήλωση κατέστησε σαφή στην κυβέρνηση την υποχρέωσή της να συγκεντρώσει 1,7 δισ. ευρώ, μέσω αποκρατικοποιήσεων και μόνον, μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Φορολογία 4 ταχυτήτων για εστίαση και τουρισμό"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "σε "σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες" μετατρέπει η κυβέρνηση την εφαρμογή του μέτρου για την επέκταση του κανονικού συντελεστή ΦΠΑ (με ποσοστό 23%) στις ξενοδοχειακές επιχειρή
Keywords
Τυχαία Θέματα