Γιάννης Ζαγάρης: Κλέβουμε τις τσέπες των δημοτών.

Γράφει η Πόπη Σουφλή

Είχε ενδιαφέρον το Δημοτικό Συμβούλιο Μαραθώνα της 23ης Μαίου 2011.
Περίσσεψαν πια οι ... καταγγελίες και οι αποκαλύψεις.
Μετά τον Στέφανο Θεοδωρίδη και τις καταγγελίες του για "κάποιους που έπαιρναν χρήματα από τους μετανάστες ιδιοκτήτες των πάγκων στην εμποροπανήγυρη των πολιούχων", ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Ζαγάρης, κατήγγειλε, ότι:
"Σε εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Σχινιά, υπό την αιγίδα του Δήμου Μαραθώνα, ο πρώην αντιδήμαρχος Νέας Μάκρης Βασίλης Κουλουμπής, ενοικίασε δύο χημικές τουαλέτες για 4 ημέρες
(όσες προφανώς κράτησαν οι εκδηλώσεις) προς 590 ευρώ.
"Πήρα προσφορά από την ίδια εταιρεία, για ένα μήνα ενοικίαση και......
οχι για τέσσερεις ημέρες, με το ήμισυ της τιμής. Κλέβουμε τις τσέπες των δημοτών, κύριε Δήμαρχε"....

Φυσικά, κανείς δεν περίμενε, ότι ο Δήμαρχος θα άφηνε ακάλυπτο τον μέχρι χθες... πολύτιμο συνεργάτη και αντιδήμαρχό του, για τον οποίον είπε ότι "σέβεται απόλυτα το δημόσιο χρήμα"!!!, ενώ του έκανε και ένα... αγιογράφημα.
Ως προς την διαφορά του ποσού που πήρε ο Βασίλης Κουλουμπής και αυτή που πήρε πολίτης, ο δήμαρχος το δικαιολόγησε λέγοντας, ότι "άλλη τιμή είναι για εργοτάξιο και άλλη τιμή σε περίοδο... φόρτου"!!!
Και επειδή η πανθολογουμένη λεκτική ικανότητα του Δημάρχου να κάνει το μαύρο... άσπρο, μπορεί να τρελλάνει κόσμο, εμείς απλά θέτουμε ένα ερώτημα και τα σχετικά έγγραφα:
Δηλαδή, κύριε Δήμαρχε, η εταιρεία που νοικιάζει χημικές τουαλέττες, ρωτάει πόσοι θα πάνε για χ...μο και πόσοι για κατ...μα και ανάλογα νοικιάζει τις τουαλέτες;
Τώρα, γιατί όσοι πολίτες παρευρίσκοντο στο Δημοτικό Συμβούλιο (και ήταν πολλοί), αισθάνθηκαν ως... μακάκες και το εξέφρασαν έστω και χαμηλόφωνα... δεν ξέρω....
Το ποσόν εγκρίθηκε από την αρμόδια αντιδημαρχο.

Η προσφορά που έλαβε πολίτης από την ίδια εταιρεία για ενοικίαση 2 χημικών τουαλεττών για ένα μήνα

Το σχόλιο του attikanea
Παρακαλούμε την αντιπολίτευση, να μεριμνήσει ώστε του θέματος να επιληφθεί ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης και ο Εισαγγελέας.
Δεν είναι θέμα ποσού.
Δεν είναι δυνατόν όμως, η ίδια εταιρεία για 4 ημέρες να ενοικιάζονται δυο χημικές τουαλέττες προς 590,40 ευρώ και για ένα μήνα 270,60 ευρώ.
Παράλληλα, η εταιρεία, θα πρέπει να καταγγελεθεί και στο αρμόδιο Υπουργείο.
Όταν η χώρα βυθίζεται στην καταστροφή και οι μισθοί και οι συντάξεις των εργαζομένων ισοπεδώνονται, κάποιοι, εξακολουθούν να τρώνε τις σάρκες των πολιτών.

http://attikanea.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Αναζητήσεις
γιαννης ζαγαρης
Τυχαία Θέματα