ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ..... ΒΑΖΩ ΤΟ ΦΥΤΙΛΙ, ΒΑΛΤΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ

200 ΜΕΤΡΑ ΕΜΠΡΟΣ…

Για να ξεκαθαρίσει επιτέλους η ήρα από το στάρι.
Για να μετρηθούμε επιτέλους και να δούμε πόσοι είμαστε Έλληνες και αγαπάμε ετούτο εδώ τον τόπο, δίχως ‘’ναι μεν, αλλά…’’.
Για να δούμε πόσοι δεν μένουν μόνο στις φραστικές αντιδράσεις, αλλά έχουν σκοπό να παλέψουν με όση δύναμη έχουν, με κάθε τρόπο, ενάντια στον Πλανητικό Φασισμό των Παγκοσμιοποιητών και των υπάκουων ακολούθων τους που ενέσκυψαν στην Ελλάδα μας, με τη δική μας ανοχή.
Για να αποδείξουμε ότι δεν θα φύγουμε εμείς μετανάστες,
αλλά κάποιοι άλλοι.
Για να αποδείξουμε ότι ξεπεράσαμε γρήγορα το Δόγμα του Σοκ (Παραπομπή 01)
Για να αποδείξουμε ότι φύγαμε πλέον από το πρώτο σάστισμα, ξεπεράσαμε τον μετέπειτα θυμό, υπερβήκαμε την αγανάκτηση (Παραπομπή 02).
Για να αποδείξουμε ότι ενημερωθήκαμε και καταλάβαμε τι.....
σκοπούς έχουν (Παραπομπή 03).
Για να αποδείξουμε και πραγματικά ότι ήρθε πλέον η ώρα της συντεταγμένης δράσης (Παραπομπή 04).
Ο Σεπτέμβρης έφτασε, τα νέα μέτρα επίσης. Η λογική της “Σαλαμοποίησης’’ του λαού, η λογική του ‘’Διαίρει και Βασίλευε’’, το χτύπημα του Κράτους σε μια κοινωνική ομάδα κάθε φορά, ώστε οι υπόλοιπες να μένουν απλά θεατές, νομίζοντας ότι αυτές δεν θα πειραχτούν, μέχρι στιγμής έχει πιάσει τόπο (Παραπομπή 05).
Η μόνη προσπάθεια που έδωσε κάποιες ελπίδες ήταν η ΚΕΡΑΤΕΑ. Εκεί ο κόσμος αυτοοργανώθηκε, αποφάσισε ότι θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις, έβαλε στόχο και είχε και στρατηγική. Γι’ αυτό και νίκησε. Ήταν όμως μια τοπική νίκη, με στενά τοπικά συμφέροντα και απαιτήσεις. Έδειξε όμως πως όλα γίνονται.
Μετά, ήρθε το κίνημα των Αγανακτισμένων όλης της Ελλάδας. Είχε όμως πολλά μειονεκτήματα από τη γέννησή του, όπως έχω αναφέρει και σε παλιότερες αναρτήσεις μου (Παραπομπή 06).
Καπελώθηκε από την πρώτη στιγμή από διάφορους χώρους, δεν είχε σχέδιο και στρατηγικό στόχο με χρονικό ορίζοντα, αναλώθηκε σε αέναες συζητήσεις. Χρησιμοποιήθηκε ακόμα και από την ίδια την Κυβέρνηση σαν Βαλβίδα Εκτόνωσης της Οργής του Κόσμου. Το ίδιο έκαναν και τα Καθεστωτικά Μ.Μ.Ε. Όταν λοιπόν θεώρησαν από την Δοσίλογη Κυβέρνηση και τους βοηθούς της, τα Μ.Μ.Ε, ότι τελείωσε ο σκοπός για τον οποίο το άφησαν να υπάρχει το κίνημα, δηλαδή να κερδίσουν χρόνο μέχρι την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου, βιώσαμε όλοι τα γεγονότα στις 28-29/06/11.
Παρ’ όλα αυτά, κατά τη γνώμη μου, καλά έκανε ο κόσμος και κατέβηκε μαζικά στις Πλατείες.
Ο λόγος είναι ότι άκουσε, μίλησε, προβληματίστηκε, ενημερώθηκε, αυτοοργανώθηκε και πάνω απ’ όλα απέκτησε εμπειρίες. Αυτές τις εμπειρίες από τις μαζικές διαδηλώσεις, την οπισθοχώρηση και την ανασύνταξη που είδαμε στα γεγονότα της Πλ. Συντάγματος στις 15 & 28-29/06/11, την ηρεμία και αφοβία που κράτησε απέναντι στις πάνοπλες Δυνάμεις Καταστολής, πρέπει πλέον να τις μετουσιώσει σε κάτι καλύτερο και μεγαλύτερο.
Φτάνω μετά από όλα αυτά στο ‘’δια ταύτα’’ της συγκεκριμένης ανάρτησης.
Από Σεπτέμβριο λοιπόν, προτείνω το εξής :
200 ΜΕΤΡΑ ΕΜΠΡΟΣ
Όλος ο Ελλη
Keywords
Τυχαία Θέματα